ActualidadNoticias

Programació de les Festes del Carme de Porto Cristo

Diumenge 16
– MISSA MARINERA. Missa solemne en honor a la Mare de Déu del Carme, a la Confraria de Pescadors de Porto Cristo i a l’Associació de la 3a Edat Verge del Carme. 11h. a l’església.
– TORNEIG INFANTIL DE VÒLEI PLATJA. 15’30h. a la platja.
– EXPOSICIÓ CONCURS FOTOGRAFIA. 18h. al passeig de la Sirena.
– MISSA CONCELEBRADA OFRENA FLORAL, AMOLLADA DE COLOMS I PROCESSÓ MARÍTIMA. Com és tradició, es farà la missa i processó de barques que acompanyaran la Mare de Déu del Carme, duita pels pescadors de Porto Cristo com a mostra d’agraïment. Recollida de tiquets per a la processó a l’Oficina Municipal a partir de dia 12 de juliol. 19h. a l’església.

Dilluns 17
– MOSTRA DE CUINA MARINERA. Venda anticipada de tiquets a: Oficina Turisme de Manacor (662350891) / Oficina Turisme de Porto Cristo (662350882) / Delegació Municipal de Porto Cristo (971820931). Preu del tiquet del menjar: 2’50 €. A partir de les 20h. al passeig de la Sirena.

Dimarts 18
– MOSTRA DE DIBUIX I JOCS INFANTILS. Ho organitza: Acadèmia Porto Cristo. 10’30h. al passeig de la Sirena.
– ACTIVITAT DE PROMOCIÓ ESPORTIVA. Ho organitza: Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. 17 a 20h. a la plaça del Sol i la Lluna.
– XERRADA APROP. MITJANS DE COMUNICACIÓ I CÀNCER. Ponents: Daniel Capó, Antònia Nadal i Catalina Vadell. 20’15h. al c/de Llevant 1 (cantonada amb c/ del Port).
– DEESTATION. CONCERTS A LA FRESCA. 21h al Twist.

Dimecres 19
– CURSES DE NATACIÓ. Ho organitza: ESQUITXOS MANACOR. 18’30h., a la piscina del Club Nàutic.
– CONFERÈNCIA I CINEFÒRUM. Projecció del curtmetratge: DIFÍCIL Y POSIBLE. Amb presència dels creadors/es: alumnes de l’IES Porto Cristo. Hi col.laboren: Ajuntament de Manacor, Quindrop Produccions Audiovisuals i Obra Social La Caixa. Activitat per a joves i famílies. 20’30h. al Centre de Cultura.
– REVETLA CAMP AMB TRIO LIMITS. 21’30h. a la plaça de ses Comes.

Dijous 20
– X CURSA NOCTURNA. AMB EL GRUP D’HAVANERES ARPELLOTS. Venda de camisetes solidàries: CAMISETA + COCA 6 € Les trobareu a l’Oficina Municipal els dies 17, 18 i 19 al matí. A benefici de les associacions APROP i IMPULS ARA. 20h., concentració a la plaça de l’Aljub.
– GOURMET DE FUNK. CONCERTS A LA FRESCA. 19’30h. al Restaurant & wine bar Soma.
– DISTRICT MOT. CONCERTS A LA FRESCA. 22h. al Fussio Lounge.

Divendres 21
– LLIURAMENT DE PREMIS FOTOGRAFIA del IX CONCURS: “ELS MEUS PADRINS”. 19h. al passeig de la Sirena.
– ANIMACIÓ INFANTIL AMB LA TRESCA I LA VERDESCA. 19’30h. al passeig de la Sirena.
– JAZZTEUBAND CONCERT JAZZ. Banda: Llorenç Caldentey (trompeta), Miquel Gayá (trombó), Fernando Calvo (baix), Franco Bombelli (piano), Tolo Comas (guitarra), Marino Strukelj (bateria). 21’30h. a la plaça Mestre Ramis.

Dissabte 22
– IX TRIESPORT. Concentració i entrega de dorsals: a partir de les 15h. Ho organitza: Agrupació Esportiva Manacor 4×4. Sortida: 17h. al passeig de la Sirena.
– BALL ESPANYOL I FLAMENC. Exhibició a càrrec de: ESCOLA DE BALL SATU JIMÉNEZ. Hi haurà una tómbola pro-viatge a París, on les alumnes participaran al concurs “Vive tu sueño”. 21’30h., al passeig de la Sirena.

Diumenge 23
– DEMOSTRACIÓ JUDO DEMOSTRACIÓ DEL GIMNÀS DOJO MURATORE. 19h. al passeig de la Sirena.
– GHETTO HEAVEN. CONCERTS A LA FRESCA. 19’30h. al Restaurant & wine bar Soma.
– DEMOSTRACIÓ GIMNÀSTICA 3a EDAT. Ho organitza: Associació de la 3a Edat Verge del Carme de Porto Cristo. 20’30h. al passeig de la Sirena.
– NIT DE CLOENDA I FOCS. CORREFOC. A càrrec de MANAFOC. 22’30h. a la platja.
– GRAN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. 23’45h. a la badia de Porto Cristo.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba