ActualidadComarcaNoticias

Programació de les Festes de Sant Joan a Son Servera

Festes Sant Joan Son Servera 2017-1-web
DISSABTE DIA 10
– A partir de les 20h., pels carrers del centre. FIRA NOCTURNA, TAPEO I MÚSICA DE CARRER. Animació dels Xeremiers des Puig de sa Font i concert de swing de la Banda de Música Local (pl. de s’Abeurador, 21’30h.).
– A partir de les 20h., IV NIT DE L’ART.
– A les 23’30h., a la plaça des Mercat. CONCERT DE BANDES TRIBUT ANEGATS. Cada banda participant farà una versió dels nostres Anegats!
DIUMENGE DIA 11
– De 09 a 14h., pels carrers del centre. XXII FIRA DE SON SERVERA. Fironet artesanal i empresarial de la vila; mostra d’animals i activitats de la pagesia a ses Cases de ca s’Hereu (com ara aprendre a fer unes bones sopes mallorquines); exposició de motos i cotxes antics de la mà dels “Amics dels Vehicles Clàssics i Antics”; mostra de bonsais de l’associació “Bonsai Llevant”; Cercavila dels Xeremiers des Puig de sa Font, i moltes coses més!
– A les 19 i a les 21h., al Teatre La Unió. Grup de Teatre Municipal d’Adults presenten… “TARONGES”, d’Arnau Serra. Funció també divendres dia 9 a les 21h. Entrada: 5 euros.
DIVENDRES DIA 16
– A les 20’30h., davant l’Ajuntament. PREGÓ DE FESTES A CÀRREC DE N’APOL.LÒNIA GARCIAS MAS. Segur que tots coneixeu n’Apol.lònia, la nostra valenta primera dona policia de Son Servera i de la Part Forana! Quan als anys 80 decidí integrar-se en el cos de la Policia Local de Son Servera, bé podem pensar que no fou gens fàcil, en aquells temps en què la dona encara patia els prejudicis d’una societat excessivament patriarcal i que no entenia la inserció de la dona en qualsevol gremi de la vida laboral, i menys en un àmbit exclusiu fins aleshores dels homes. La seva vida és el reflex de la lluita per la igualtat de gènere, de la superació per ser el que vulguem, i representa la llibertat, els valors i la igualtat que volem i desitjam per al nostre poble. Heus aquí el nostre reconeixement! Enhorabona Apol.lònia i gràcies per la teva feina durant tants d’anys al servei del nostre poble!
– A les 21’30h., a la plaça de Sant Joan. SOPAR A LA FRESCA. A sopar i a fer poble! Ni una taula buida a plaça! Us servirem l’aigua i també hi posarem torradores. Pensau a dur plats i coberts, i preparau pa i taleca, el que vulgueu, i decorau la vostra taula! (Nota important: us demanam per favor que no reserveu taula fins a les 17h. i que ho faceu de manera ordenada, no passeu pena que n’hi ha per tothom!)
– A les 23h., a la plaça de Sant Joan… Anam de festa i de concert! ORQUESTRA MIRA QUIEN BAILA, GRUP DE VERSIONS LA MOVIDA.
DISSABTE DIA 17
– A les 20h., a l’Església Nova. IV NIT DE VINS A SON SERVERA. Mostra i tast de vins de la terra de la mà de l’Associació de Petits Cellers de Mallorca. Música ambiental amb Martini Boys i Jazz Save Band. Entrada: 6 euros (3 euros compten com a crèdit per comprar una botella de vi). Organitza: Associació serverina “Fogoneu 15”.
– A les 20’30h., a l’Església de Sant Joan. MISSA per a les persones majors i refresc al Centre de la Tercera Edat.
– A les 23h., a la plaça des Mercat. IV FESTA “MÀGIC REVIVAL SON SERVERA”. La nostra, la millor, la que surt de l’esperit de festa de tots els serverins i de totes les serverines! Reviurem de nou les dècades passades amb una gran festa i concert de les versions més famoses. Ara només hi faltau vosaltres… així que veniu disfressats de la vostra versió lliure dels anys ‘70 i ‘80, i lluïu la vostra imatge més retro!
DIUMENGE DIA 18
– A les 22h., a la plaça des Mercat. SONSER-ROCK. Concert de rock de bandes serverines. VITRUM, MALFET, ELECTRIC DRILL, QUE MOVIDA, TRIBU TABÚ, ÁCAROS DEL SON i SIGRAMACA.
* A la propera edició, publicarem la resta de programa.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba