ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

El primer paciente extubado por coronavirus de la UCI del Hospital de Manacor

Desde el Hospital de Manacor nos llegan magníficas noticas. El primer paciente extubado y trasladado a planta del Hospital de Manacor.

«EMOCIÓ»

La palabra más repetida por todos los miembros de la unidad de curas intensivas, cuando Tomeu, de 58 años y natural de Montuïri, salió de la UCI.

Aquí os dejamos el video que ha colgado el Hospital de Manacor en redes sociales.

 

Nota de prensa:

“Emoció”, ha estat la paraula que han repetit tots i cada un dels membre de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor, avui matí, quan en Tomeu, de 58 anys i natural de Montuïri, ha sortit per la porta del servei.

El pacient va arribar al servei d’Urgències de l’Hospital el passat dia 23 de març i va ingressat a la planta d’hospitalització destinada a atendre Coronavirus. Dos dies després, degut a l’empitjorament va ser traslladat a la UCi, on ha estat un total d’onze dies amb ventilació mecànica.

Quan, aquest dimecres, dia 1 d’abril, va ser extubat, ja fou motiu de molta alegria per part del servei, i es va dur a terme també la primera videotrucada amb la seva família. El moment d’aquesta videotrucada fou especial tant pel pacient com tota la seva família, fet que van agrair als professionals sanitaris que estaren i visqueren amb ells aquests moments.

Finalment avui, dissabte, s’ha confirmat la notícia i el pacient ha tornat ser traslladat a planta, on s’espera que en breu pugui ser donat d’alta. Com han comentat els responsables del servei d’UCI aquesta ha estat una experiència inoblidable no només pel pacient sinó per a tots nosaltres, estam molt contents i ens anima a seguir treballant com fins ara, per lluitar contra el COVID-19.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba