ActualidadNoticias

Presentada Catalina Riera com a candidata d’El Pi a la candidatura que es presentarà a l’Ajuntament de Manacor

Antoni Sureda P.

Dissabte al matí, a l’acte (berenar informatiu) de presentació, a part del president local i autor de la convocatòria, Jaume Mut, hi eren presents el president del Partit, Jaume Font, la vicepresidenta i a la vegada candidata a presidir el Consell de Mallorca, Francesca Mora, el secretari general Josep Melià, i entre d’altres afiliats, els Regidors que integren el Grup Municipal manacorí al Consistori.
En un comentari sobre el tema de les parts i quarts que fa l’actual Govern Balear, Jaume Font es mostrà molt crític d’entrada amb la forma d’administrar els pressuposts de la Comunitat Autònoma per part de l’actual Govern Autonòmic presidit per Francina Armengol. Al seu parer, sense deixar d’atendre les necessitats d’inversió a nivell de Comunitat i de solidaritat entre els diferents municipis tinguin o no zona de costa, és partidari d’aplicar una dinàmica en què els qui aporten uns ingressos especials, com són per exemple els procedents dels impostos de l’Ecotaxa, el 50% de la recaptació a cada municipi vagi destinat a atendre les necessitats específiques del municipi en qüestió, per a mantenir la qualitat dels serveis.


Amb igual sentit es manifestà la candidata d’El Pi a presidir el Consell de Mallorca i actual Batlessa de Porreres, Francesca Mora, que segueix a l’espera de que es tregui a licitació el projecte d’una depuradora que ja estava pressupostada fa tres anys, i que el seu poble segueix esperant.
Seguint amb la desatenció de l’actual Govern Balear a alguns municipis com el de Manacor, Josep Melià recordà com El Pi presentà una proposta per a la compra de Cala Varques, rebent la negativa per part del govern de Francina Armengol. Era el mateix govern…

TOT EL TEXTE I MÉS FOTOGRAFIES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba