ComarcaNoticias

El PP de Felanitx suggereix set canvis del Pla General municipal

El Partit Popular de Felanitx ha presentat set propostes per a la redacció de l’avanç del planejament previst en el Pla General municipal dissenyat per l’equip de govern (Bloc, PSIB, El PI) i que, tres anys després de pacte, segueix només en exposició pública.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Biel Tauler, incideix en que «les propostes de l’equip de govern són irreals». En aquest sentit, explica que «cap de les alternatives fa una proposta clara per intentar evitar la contínua degradació del centre de Felanitx, que no han aconseguit aturar».

S’ ha de recordar que amb la nova llei, per elaborar el pla general, es demana participació ciutadana en cada fase del planejament, «però en el cas de Felanitx no hi ha hagut ni una reunió; ni amb els veïnats i ni tan sols amb el partit de l’oposició». A més, el PP de Felanitx critica que «el batle i els seus es limiten a partir de la idea d’eliminar tot el creixement urbà i a eliminar tota possibilitat d’edificar en sòl rústic».

Per tot això, els populars felanitxers proposen, entre altres coses, augmentar la densitat de població al centre; «per fer rendible la reforma de les cases, i poder fer diferent habitatges, i així, que siguin més assequibles per a joves i per al nou tipus de família actual».

Els de Catalina Soler, també recalquen que «s’han de redactar alternatives reals i objectives per al futur del nostre municipi». A part d’aquestes suggeriments, es demana, a més, que «d’una vegada per totes, des de l’Ajuntament s’afrontin els problemes de les zones de La Vileta, Can Cirerol i Can Gayà; que en l’anterior normativa es proposaven com a nuclis rurals per solucionar la seva situació urbanística.

PP Felanitx

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba