ActualidadNoticias

Polémica por una gran pancarta colgada en el Ajuntament de Manacor:  “LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ. Llibertat Pablo Hasél. Llibertat Valtònyc”Polémica por una gran pancarta colgada en el Ajuntament de Manacor:  “LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ. Llibertat Pablo Hasél. Llibertat Valtònyc.

Redacción

Esta miércoles por la mañana, el equipo de gobierno del Ajuntament de Manacor ha colgado una pancarta en la fachada del consistorio con el enunciado “LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ. Llibertat Pablo Hasél. Llibertat Valtònyc”… y, tras ser colgado en las redes sociales por parte del regidor Sebastià Llodrà, no se han hecho esperar las numerosas críticas al Ajuntament, de las que citamos algunas de ellas:

– I TOTS els habitants de Manacor estan d’acord amb aquesta pancarta posada a una façana pública que representa a tothom?- No crec que la llibertat d’expressió, siguin ideals d’un partit… Més bé de tota persona demòcrata… Però vaja, no en som un expert…

– Això es lo votat, ara vos aguantau, segur que molts vareu votar PSOE o Podem a Manacor que permeten que passi això a Manacor. Ara no vos queixeu.

– A mi, em sembla més escandalós que no tots els manacorins defensin la llibertat d’expresió…

– La llibertad d’ expressió es una cosa, això es molt diferent. Pots exercir es teu dret a la llibertat d’expressió, però no fer apologia del terrorisme. Si no tens clara la diferència tens un problema.

– Es increïble veure lo bò de fer que ho tenen qualcuns de ficar els catalans pel mig de qualsevol tema…

– Lo irónico, es que esta gente solo defiende la libertad de expresion, siempre que expreses algo que ellos piensen o defiendan. Como no pienses igual ya te crucifican, por lo que ahí ya no puedes tener libertad de expresión porque es malo.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba