ComarcaNoticias

Per a celebrar els 200 anys de la banda La Banda de Música de Felanitx enregistre dos interessants i fantàstics vídeos.

Magdalena Ordinas

Davant les limitacions i suspensions de concerts d’aquest estiu, degut a l’actual situació sanitària, la Banda de Música de Felanitx, dirigida per Víctor Ferragut, es van plantejar mantenir l’activitat de la formació amb una proposta artística alternativa i que els permetés arribar al seu públic.

Segons ens va informar l’amic i president de la Banda de Música de Felanitx, Xim Tomàs, mesos enrere s’havien encomanat dues obres d’estrena als compositors Otto M. Schwarz i Kevin Houben, amb motiu de la celebració dels 200 anys de la banda al municipi. Les obres estan inspirades en diversos vins de les Bodegues Ànima Negra, i que col.laboraren estretament en aquest projecte.

La banda, davant la impossibilitat temporal d’estrenar-les, varen pensar que les festivitats locals de Sant Agustí, i les de Sant Nicolau de Cas Concos des Cavaller, serien bon moment per fer públics els vídeos enregistrats. La part tècnica de les gravacions va anar a càrrec de Maria Rigo, en la imatge i el muntatge, i de Ginés Valverde en el so i la postproducció. A més, varen comptar amb la col.laboració d’en Jaume Tomàs, per a les imatges aèries, gravades al Castell de Santueri, a l’edifici del Sindicat de Felanitx, i a les referides bodegues Ànima Negre.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba