ActualidadCulturaNoticias

Nou èxit del grup OR i els seus amics, al concert celebrat a Lloseta

Magdalena Ordinas
Per manca d’espai no poguérem publicar la passada setmana la notícia del nou èxit del grup OR al multitudinari concert celebrat el dissabte dia 16 de novembre al Teatre de Lloseta, en què hi participaren nombrosos amics del grup que volgueren esser presents a un concert molt especial per OR. En pocs dies s’esgotaren les 400 entrades per assistir al concert.


Tots els components d’OR treballaren de valent per coordinar a tota la gent implicada que col.laborà amb el grup: Alícia Gibanel, Carme Gibanel i Júlia Obrador; Xarxa; Cabot: Jaume “Peck” (Sopa de Cabra); Miaulos; Ses Buotes; Pep Suasi; Anegats; Joan Xanguito; i Els Catarres.
No era un concert qualsevol, sinó que era un concert amb un format molt diferent al que estan acostumats a fer, amb l’afegit de que a cada cançó hi participava un artista convidat.
El concert va començar amb la cançó Llums de Ciutat, amb un públic entregadissím que, poc a poc, a cada cançó que passava anava pujant el volum per, a partir de la meitat del concert, ja cantar a ple pulmó posant el públic en peu cantant “Diga´m què he de Fer”, Aixó, és Mel”, o “En veu Baixa”. La cirereta del pastís la va posar el públic cantant a l’uníson els darrers versos “d’Article Salat”, una de les cançons bandera que el grup va elegir per tancar el concert.


Enguany és sens dubte un any molt especial pel grup OR, ja que han estat nominats a quatre categories dels premis Enderrock 2019: millor disc pop-rock; millor cançó; millor artista; i millor directe. Els premis s’entregaran el proper dijous 28 d’octubre al Teatre Xesc Forteza de Palma.
A més, la cançó “Demà” d’OR forma part de la banda sonora de la nova sèrie de IB3 televisió “Pep”, protagonitzada per Toni Gomila i Llum Barrera, i que s’estrenarà el 20 de gener.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba