ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

No hi haurà actes i activitats de la Setmana Santa a Manacor

Aquest és el comunicat que ens ha fet arribar l'Associació de Confraries de Manacor:

Des de l’Associació de Confraries de Manacor volem comunicar a tots els confrares del nostre municipi, als ciutadans i ciutadanes dels diferents nuclis poblacionals d’aquest mateix, als nostres visitants d’altres localitats o països, etc. que els fets que s’estan precipitant aquests dies envers la pandèmia mundial del Coronavirus (COVID 19), ens obliga a suspendre tots els actes i activitats prevists, ja siguin de preparació com d’organització, de la Setmana Santa i Pasqua, incloses les processons i celebracions litúrgiques seguint les instruccions del Bisbat de Mallorca.
Hem de ser conscients del que està passant i per això hem d’apel·lar al seny i la responsabilitat que tots tenim per afrontar amb calma, sense caure en l’alarmisme però amb solidaritat amb els que ens envolten, amb sensatesa i amb prudència, aquests moments tan durs, i si és necessari s’han de radicalitzar les mesures de prevenció i seguretat, per això, des de l’Associació de Confraries de Manacor hem acatat la decisió que se’ns ha tramés des del Bisbat de Mallorca amb l’obediència que se’ns demana, però amb la convicció de la necessitat d’actuar.
El Sr. Bisbe, Mn. Sebastià Taltavull, el qual ha estat en constant coordinació amb les autoritats sanitàries, s’ha vist en la tessitura de prendre aquesta dolorosa decisió i transmetre-ho a les confraries.
Al mateix temps demanam a la ciutadania que segueixin les recomanacions que estan indicant els canals oficials, bé sigui des de l’Ajuntament de la nostra ciutat, de la Conselleria o de Presidència. La preocupació és màxima i per això és necessari seguir escrupolosament les recomanacions de les autoritats sanitàries.
Manacor i Mallorca en general, és un poble fort, solidari i responsable; segur que, amb contenció i amb la col·laboració de tots, aquestes dificultats es superaran amb major rapidesa. Siem un model a seguir.
Gràcies per la vostra comprensió.

Associació de Confraries de Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba