ActualidadNoticias

El Nadal a Mallorca amb FASE 4

El toc de queda es mantindrà a les 22:00 hores a Nadal i les reunions a un màxim de sis persones. Així ho ha anunciat aquest dilluns la Presidenta de Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Aquesta mesura és farà efectiva a partir de demà i durarà fins dia 28, on s’estudiarà a quin nivell es continuarà. Pel que fa a l’hosteleria, es mantindrà fins dijous la normativa actual perquè els hostalers puguin treure l’stock durant aquests dies. Per altre banda, els locals hauran de tancar a les 18:00 hores els divendres, disabtes i vísperes de festius.

A exteriors, la gent és podrà reunir amb un màxim de 6 persones, a l’interior el màxim serà el mateix, però només amb la limitació de 2 nuclis familiars.

Podeu seguir el directe a través d’aquest enllaç:

Mesures de Nivell 4 – ACTUALITZADES

MESURES ANTERIORS:

El nivell 4 recull:

  • Reunions (excepte convivents): es poden ajuntar a 6 persones en exteriors i interiors tancats. (a interiors máxim 2 nuclis familiars)
  • Mobilitat: toc de queda entre les 22.00 hores i les 06.00 hores i confinament perimetral.
  • Hostaleria:interior dels establiments tancats i 6 persones per taula en exteriors, a l’50% de l’aforament. Tancament a les 22.00 hores. (a partir de dijous)
  • Cerimònies i cultes: Es recomana ajornar i en cas de celebrar-se, un màxim de 15 persones o un aforament màxim de l’30%.
  • Tabac: Prohibit al carrer i als espais d’ús públic.
  • Comerços: 50% d’aforament.
  • Esports: En espais de risc alt (vestuaris i sales sense ventilació) i de risc mitjà (sales amb ventilació i altres instal·lacions): 30% d’aforament i un màxim de 6 persones en activitats dirigides. A l’aire lliure: màxim de 6 persones.
  • Espectacles: En els cinemes es permetran les consumicions i un aforament de l’45%. En teatres i auditoris l’aforament serà de l’50%.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba