ActualidadComarcaNoticias

Multitudinària assistència als actes de les Festes de Sant Joan de Son Servera 2019

Magdalena Ordinas

La música dels Xeremiers des Puig de sa Font donà la benvinguda al pregó de “Son Servera Solidari” que va donà els sus a les Festes de Sant Joan 2019, i que començaren el divendres dia 21 de juny amb la salutació de la batlessa Natàlia Troya, que va agrair als components de “Son Servera Solidari” la seva solidaritat i treball “pel qual, en la veu de la seva presidenta Isabel Nebot “Llisa” han estat elegits per ser uns dignes pregoners”, va afirmar la batlessa.
L’associació “Son Servera Solidari” va ser creada fa 10 anys per la referida Isabel Nebot, amb l’ajuda de la Parròquia de Son Servera i la col.laboració de Maria Esteva, Magdalena Brunet, Manoli Gómez, Gabriel Servera, Cati Riera, Gabriel Perelló, Antoni Servera, Catalina Vives, Margalida Vaquer i Maria Brunet, que va recitar una glosa per tancar el pregó. L’actual rector Mn. Jaume Mercant, també va tenir una breu intervenció en la presentació, on va destacar el treball altruista de tots els components.
El pregó (que oferirem al complet a l’edició digital el proper cap de setmana, així com més fotos) començà a les 20h, donant l’inici oficial a unes festes que comptaran amb més 30 actes repartits entre 10 dies de festes. Seguidament els Al.lots de Llevant varen participar en l’inici de festes serverines. Com fan cada any, varen presenciar el pregó i just després varen fer un pilar de quatre caminant fins al balcó de l’Ajuntament, des d’on les autoritats en recolliren l’enxaneta. Aquest acte sempre és el més admirat i aplaudit pel públic. Després, a la plaça, feren un tres de sis, un tres de sis amb agulla i un quatre de sis. Acabaren amb un altre pilar de quatre.
El tradicional sopar a la fresca va fer sortir als veïnats al carrer omplint les taules de la plaça. També hi va ser present en Piculín Cap d’Olla, una figura històrica que l’any passat es va recuperar i que penjarà de la plaça totes les festes. Una figura que, des de la regidoria de festes han encomanat convertir en joguina a les artistes locals Natalia Fariñas i Consuelo Ramos. A més, es tracta d’una…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOS A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba