ActualidadNoticias

En Miquel «Pou», en franca recuperació, va complir el seu dessig d’anar a veure la mar de s’Illot

Magdalena Ordinas

Arran de la mort sobtada d’un nebot d’en Miquel Veny Rosselló «Pou», els metges van realitzar un estudi a la família Veny Rosselló, que va detectar que diversos membres de la família eren portadors de la «Síndrome Loeys Dietz», malaltia que requereix d’una intervenció quirúrgica per prevenir la mort sobtada i possibles complicacions.


A principis d’any, dos nebots i na Cati, germana d’en Miquel, es van sotmetre a la intervencions que van ser un èxit. El passat dia 22 de maig, els especialistes de l’Hospital de Son Espases van operar en Miquel, i al principi semblava que l’operació havia anat bé, però dia 25 una parada cardiorespiratòria va posar en perill la seva vida. Va entrar en coma i els metges i familiars van témer per la seva vida. Va estar dos mesos a cuidats intensius i durant tres mesos tot l’equip mèdic ha lluitat per salvar-li la vida. A partir de la passada setmana va poder tornar a casa, per continuar la seva rehabilitació amb servei d’atenció diària domiciliària.
Durant aquests tres mesos, la seva dona Aina Puigserver, els seus fills Biel, Maria Antònia, nora Mar, gendre Paco, germans, néts, familiars, amics, i companys den Miquel a la Banda de Música de Manacor, han estat al seu costat en tot moment, no perdent mai l’esperança de poder recuperar en Miquel.


En Miquel és i ha estat una persona especial, que amb el seu caràcter alegre i bonhomia s’ha guanyat l’estima dels familiars i amics. Forner d’ofici, és i ha estat sempre una persona molt alegre i estimada per tots. De jovenet va intentar tocar la guitarra amb un grup, però no seria fins a la seva plena maduresa que va decidir estudiar música de debò i es va matricular al Consevatori de Música i Dansa de Manacor. L’any 2010, va aconseguir el seu somni musical i va entrar a formar part de la Banda de Música de Manacor, tocant el saxo. És una persona molt estimada a la banda de música, especialment pels més petits, als que adora, al igual que els seus néts: Miquel Àngel, Caterina, Xesc, Pere, Ivón, i el petit Albert de quatre mesos que va poder tenir als seus braços per primera vegada el passat dissabte dia 24 d’agost, quan la seva família i amics l’acompanyaren a s’Illot per a poder tornar a veure la mar.
La seva família vol fer públic el seu agraïment més profund a tot l’equip de Cardiologia de l’hospital Son Espases, així com el servei d’UCI, i també als amics que han estat en tot moment pendents d’en Miquel i la seva família.
Tot l’equip de “Manacor Comarcal” -que aiximateix estima amb locura a en Miquel- ens alegram per la recuperació d’en Miquel i ens unim a les felicitacions que ha rebut en Miquel i família.
“Visca els Pous!!”.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba