ActualidadNoticias

El millor de cada casa – Museu de Manacor

Aquests dies volem reprendre un projecte anomenat «El millor de cada casa», que consisteix a mostrar un objecte que tingueu a ca vostra i que tingui un significat simbòlic o històric especial.

A vegades un objecte històric no té sentit només pels anys que té sinó pel significat que li donen els seus propietaris i que amb el pas del temps desapareix. La majoria de vegades aquest significat és inexplicable per als arqueòlegs que descobreixen l’objecte.

Tothom sap quin és aquell objecte especial amb una història darrere o tal vegada aquests dies, amb tant de netejar i endreçar, ha comparegut algun tresor amagat.

Iniciam el projecte i us convidam a compartir aquests objectes a través de les xarxes amb l’etiqueta #elmillordecadacasa i a explicar la seva història. També ens podeu enviar un correu electrònic amb la fotografia a museu@manacor.org o per Whatsapp al telèfon del Museu 647 24 75 63.

Un bon exemple és la peça francesa de finals del segle XIX amb la que vàrem presentar l’activitat, una beneitera.

No sabem com acabarà aquesta experiència, sigui amb una exposició virtual o amb una exposició presencial, o ambdues. Compartiu-ho!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba