ActualidadNoticias

MANACOR RECUPERA ESPACIOS PEATONALES

El Ayuntamiento de Manacor a decidido cerrar calles al tránsito rodado para favorecer el distanciamiento social en los paseos que están permitidos.

Por un lado, se cerrará al tráfico rodado el tramo del paseo del Ferrocarril de Manacor, entre la calle «conilles» y la entrada de Porto Cristo, entre las 18 y las 23 h. Por el otro, se cerrará el tramo entre la calle Bordils y «Costa d’en Blau» de Porto Cristo, entre las 14 y las 23 h. En el primer caso se cerrará el carril exterior y en el segundo se cerrarán ambos sentidos y, además, podrá subir tráfico pesado – por ejemplo, buses.

Buena iniciativa del Ayuntamiento visto la acumulación de gente que sufren las calles a la hora que están permitidos los paseos.

 

Dues vies del municipi es tanquen per afavorir les activitats de passeig i esport durant el temps permès.

L’Ajuntament de Manacor ha decidit tancar dues vies destinades al trànsit de cotxes per tal d’afavorir la mobilitat de totes aquelles persones que decideixen sortir a passejar o fer esport durant les hores que es permet.

Per un costat, es tancarà al trànsit rodat el tram del passeig del Ferrocarril de Manacor, entre el carrer Conilles i l’entrada de Porto Cristo i entre les 18 i les 23 h. Per l’altre, es tancarà el tram entre el carrer Bordils i la Costa d’en Blau de Porto Cristo, entre les 14 i les 23 h. En el primer cas es tancarà el carril exterior i en el segon es tancaran ambdós sentits i, a més, hi podrà pujar trànsit pesat – per exemple, busos.

Així, l’Ajuntament de Manacor ha decidit recuperar espais habitualment dedicats als cotxes per als vianants que decideixin sortir a passejar o fer esport en aquests moments de confinament per motiu del Covid-19.

Segons el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, «aquesta mesura, que comença avui, s’allargarà fins a nou avis». «En qualsevol cas, no descartam ampliar aquest espai destinat als vianants», ha exposat. Per la seva banda, el batle, Miquel Oliver ha destacat que amb aquesta mesura «apostam per la pacificació dels pobles, facilitam les distàncies de seguretat i guanyam espai per la gent». “Qui millor pot aplicar mesures de benestar per a la ciutadania del municipi és el seu Ajuntament”, ha assegurat.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba