ActualidadNoticias

Manacor acull el nou centre de recepció de donacions i ajuda pels damnificats per les inundacions al Llevant

Tothom que vulgui fer donacions pels damnificats per la torrentada i les inundacions que han afectat el municipi de Sant Llorenç i tota la comarca del Llevant ha d’acudir al centre parroquial de Crist Rei de Manacor. En centre romandrà obert cada dia de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 18 h. «Estam en contacte permanent amb Sant Llorenç i allà ja no poden rebre més material, tenen els locals plens gràcies a l’onada de solidaritat que ha fet que els ciutadans de tota Mallorca s’hagin solidaritzat i hagin volgut estar al costat dels afectats», explica la batlessa de Manacor, Catalina Riera. Per això l’Ajuntament de Manacor, en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Llorenç, la Creu Roja, el Servei d’Emergències i les parròquies de Manacor ha obert el centre de recepció de material d’ajuda al local parroquial de Crist Rei, situat just al costat d’aquesta església manacorina i amb entrada pel carrer de l’Àngel i pel carrer de la Vilanova.

Productes de neteja

Actualment les donacions i les mostres de solidaritat han fet que ja no faci falta menjar ni tampoc roba. De moment des de Sant Llorenç indiquen que el que fa falta són productes de neteja com detergents per a tota classe de superfícies de la llar, lleixiu o amoníac, entre altres. Amb tot, la ciutadania poden estar al corrent de tot el que fa falta i seguir l’actualitat més immediata per les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Llorenç o de l’112 de les Illes Balears. «El centre de recepció de donacions de Manacor funcionarà com un magatzem per a Sant Llorenç i per a tots els damnificats, de manera que si fessin falta roba, menjar o estris de fer net a Sant Llorenç, Son Carrió o s’Illot tot d’una es traslladaran des de Manacor cap on sigui necessari», ha explicat la batlessa, Catalina Riera.

«Tots els municipis del Llevant afectats estam desbordats per la solidaritat que la catastròfica torrentada ha despertat», afegeix Riera. «Estam en contacte directe amb Sant Llorenç i allà estan especialment saturats, és per això que és important que la gent entengui que ha de dur l’ajuda al nou centre de Manacor, perquè les donacions s’han de racionalitzar i gestionar perquè puguin ser útils i efectives», ha explicat la batlessa de Manacor. Per fer de voluntari s’ha de telefonar al 012

Així mateix tant des de l’Ajuntament de Sant Llorenç com des del Servei d’Emergències de les Illes Balears recorden a totes les persones que vulguin anar fer de voluntaris que han de telefonar abans al 012. És una passa imprescindible per poder organitzar tothom que vulgui ajudar a fer net els carrers i les cases que han rebut els efectes devastadors de la torrentada i les inundacions.

Aj. Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba