DeporteNoticias

L’EQUIP INFANTIL MASCULÍ CREUERS ILLA BALEAR SEGUEIX AL CAPDAVANT DEL SEU GRUP DESPRÉS DE VÈNCER A L’HISPÀNIA.

Els nins de l’equip infantil Creuers Illa Balear compten els seus partits per victòries aconseguint d’aquesta manera liderar el seu grup i assegurar-se un plaça en el grup amb els millors equips de la categoria.

Les nines del nostre equip infantil femení FORN CA’N TÒFOL competiren per primer cop després de vuit mesos dins Montuïri. Al principi notaren la manca de competició i de ritme però de mica en mica les nostres jugadores augmentaren la intensitat i aconseguiren competir al màxim fins els darrres minuts del partit. Al final la victòria fou per 55 a 45 per a les locals.

D’altra banda, les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ jugaren un gran partit davant les companyes del Consell-Alcúdia. Malgrat no aconseguir la victòria les nostres nines mostraren la seva gran evolució i jugaren el millor partit de la temporada. Marcador final 75 a 48.

Finalment, es nostres cadets RESTAURANT ES CRUCE realitzaren un espectacular partit a la pista de Sa Pobla i aconseguiren una merescuda victòria per 29 a 60. Totes les nines mostraren la seva bona evolució gràcies a la gran tasca feta en els entrenaments.

Altres resultats:

Sénior Femení BUFETE PERELLÓ 59 MONTUÏRI 66

Sénior Masculí NADAL MOBILIARI 57 PORTO CRISTO 45

Júnior Masculí GRUP COLL 56 PORTO CRISTO 25

Cadete Masculí AUTOCARES TRAMUNTANA 44 CAPDEPERA 61

Cadet Masculí CRONOMOTOR 83 PORTO CRISTO 35

Cadet Femení BENZINERES FEBRER MARTÍ 54 ANDRATX 83

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba