ComarcaNoticias

L’Ajuntament de Son Servera aprova una nova línia d’ajudes per a autònoms  i petites empreses del municipi 

La mesura s’ha adoptat amb la col·laboració i suport de tots els partits del consistori.

Aquest dijous 5 de novembre s’ha celebrat a Son Servera un plenari extraordinari urgent  on, per unanimitat, s’ha aprovat l’obertura d’una nova línia d’ajudes municipals per a  petites empreses i autònoms. 

Aquesta convocatòria està dotada amb 100.000 euros, 75.000 procedents del pressupost  de Festes i 25.000 euros del de Turisme. 

Una mesura que pretén preservar i protegir el teixit empresarial del municipi i ajudar a  tots els autònoms i petites empreses a que puguin continuar amb la seva activitat i  continuar oferint el seu servei als ciutadans. 

Les peticions es podran fer a partir de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB,  després de l’exposició pública d’aquesta. Una vegada publicat es donarà un termini  aproximat d’un mes per a fer les sol·licituds. 

Es podran aconseguir fins a un total de 1000 euros per sol·licitud segons la situació de  cada demandant. Per a poder optar a aquestes ajudes s’hauran de complir una sèrie de  requisits; així com tenir menys de cinc treballadors, tenir uns ingressos anuals de com a  màxim 300.000 euros o haver reduït un 50% o més els seus beneficis a causa de la crisi  sanitària provocada per la Covid-19.

Aquestes ajudes permetran cobrir despeses vàries com les dels lloguers, préstecs,  assegurances, productes higiènicosanitaris, llicències d’ús d’aplicatiu pel teletreball o  webs, entre altres.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba