ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

Ajuntament de Manacor: «Està garantit el subministrament d’aliments»

Des de l’Ajuntament de Manacor, essent conscients que la situació és delicada recomanam seguir els canals d’informació oficials i deixar clar que està garantit el subministrament d’aliments.

Així mateix es prenen les següents mesures de contenció:

Es suspenen les activitats educatives de 0 – 3, els tallers, el centre d’adults, el Centre Universitari i les escoles rurals, així com les relacionades amb gent gran. A més, se suspèn l’activitat de l’Espai na Camel·la, de les instal·lacions esportives, siguin competicions o entrenaments, i les activitats culturals, afectant això a la biblioteca, el teatre, l’auditori, el conservatori, l’Escola de Mallorquí i els espais museogràfics. Quan als mercats, es mantindran obertes totes aquelles parades d’alimentació, com és el cas del Mercat Municipal.

Per altra banda, s’estan treballant mesures de protecció dels professionals de la institució per tal que puguin desenvolupar la seva tasca amb la major seguretat possible.

Amb tot, l’Ajuntament mantén col·laboració amb la conselleria de Salut, amb qui determina l’actuació pertinent, cas per cas. Finalment, es demana seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i informormar-se a través de canals oficials, evitant així transmetre missatges enganyosos o falsos.

Aj. Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba