ActualidadNoticias

L’AECC balear celebra el Dia Mundial contra el Càncer

Magdalena OrdinasDia-mundial-cancer-web

Avui dissabte 4 de febrer es celebra el Dia Mundial contra el Cáncer. Ahir dia 3 de febrer, la Junta de Balears de l’AECC presidia per Javier Cortés, va presentar les noves instal·lacions i es va procedir a la signatura del Conveni de Col·laboració amb la CAEB. Hi assistiren: Carme Planas, Presidenta de (CAEB), Antoni Real, President del Col·legi de Farmacèutis de les Illes Balears, Margalida Puigserver, Consellera de Benestar i Drets Socials, Hernán Gioseffi, President del Comite Tècnic de la Junta de Balears de l’Associació Espanyola conta el Càncer (AECC), Eduardo López, Vicepresident de CAEB, i Antoni Aguiló, vicerector de Campus de l’UIB.

El conveni signat té l’objectiu de facilitar l’accés a tot aquell que necessiti dels serveis gratuïts oferts per l’esmentada organització. El conveni entre les dues entitats ha permès

fixar el marc d’actuació per a la col·laboració entre ambdues institucions, mitjançant una aliança que estarà relacionada amb tota aquella activitat orientada a la lluita contra el càncer, entre les que destaquen promoure l’abordatge entre les empreses associades i l’AECC sobre accions conjuntes per avançar en la lluita contra la malaltia aconseguint la màxima eficàcia en els resultats, per tal de disminuir l’impacte del càncer en tots els àmbits de la mateixa: emocional, social i laboral.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba