ActualidadNoticias

ARRIBA LA PLATAFORMA DE COMERÇ EN LÍNIA

ARRIBA LA PLATAFORMA DE COMERÇ EN LÍNIA

L’Ajuntament treballa amb una plataforma de comerç en línia amb la intenció d’oferir aquest servei a totes les botigues, comerços, pimes i establiments turístics de Manacor.

L’Ajuntament de Manacor està fent feina amb una plataforma de comerç en línia, un servei gratuït que posam en marxa per ajudar els comerços i establiments turístics a millorar les vendes i promocionar els productes, fer-los més accessibles a través d’Internet i fidelitzar la clientela, mentre duri el confinament però sobretot després, ja que som conscients que hi haurà certes restriccions a l’hora d’anar a comprar. Entenem que és urgent i necessari que donem totes les facilitats possibles als comerços en uns moments de gran dificultat com els que vivim amb motiu de la crisi sanitària. Per aquest motiu es vol facilitar eines digitals perquè puguin vendre els productes en línia i promocionar-se de manera gratuïta. A tothom que s’hi adhereixi, oferirem també formació gratuïta per al maneig d’aquesta plataforma de comerç electrònic.
Si s’està interessat, només fa falta enviar un missatge a:

Telèfons de contacte: 662 35 06 22 (Comerç) i 662 35 06 20 (Turisme)
Correu electrònic: comerciants@manacor.org

Els establiments que usen els serveis d’una gestoria del terme municipal de Manacor ja han rebut la informació per explicar-los aquesta iniciativa municipal.

La nova plataforma ha estat presentada per la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Núria Hinojosa i el batle, Miquel Oliver.

 

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba