ActualidadCulturaNoticias

Impressionant i emotiu primer concert de la Banda de Música de Manacor a l’Auditori de Manacor, dedicat a les víctimes del Covid-19

Magdalena Ordinas 

Impressionant i emotiu primer concert de la Banda de Música de Manacor a l’Auditori de Manacor, dedicat a les víctimes del Covid-19

Dijous 25 de juny, sens dubte serà recordat com el primer concert dels tres programats que va oferir la Banda de Música de Manacor, després del confinament pel coronavirus. 

A aquest primer concert van assistir 49 persones, va ser un concert entranyable i amb una posada en escena que impressionat,  on es va retre un homenatge a totes les víctimes del Covid 19.

Entraren tocant l’emblemàtica obra d’Oscar Navarro «Libertadores», tots els músics sortiren desfilant després dels tambors amb els instruments a les mans i una mascareta negre en senyal de dol. La Banda de Música de Manacor és la primera de l’Estat en fer un concert amb tots els components de la banda, han tingut la sort que l’escenari de l’auditori és molt gran i es respectaren les distàncies de seguretat entre els músics.

A propera edició de la revista Manacor Comarcal, us oferirem una amplia crònica dels tres concerts, ja que avui i demà es repetirà el concert per tal de que el públic pugui guardar les distancies de seguretat. 

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba