ActualidadComarcaCulturaSon Servera

Impactant estrena a l’Església Nova de Son Servera de l’obra “Les Emocions”

El dissabte dia 30 d’abril, amb quinze minuts de retard sobre l’horari previst esperant que es fes fosc, el director Joan Antoni Ballester donava el sus als músics de les bandes de música de Son Servera i Ses Salines que estrenaren conjuntament l’obra «Les Emocions», del compositor Biel Oliver, present a l’estrena.

Les emocions, és una obra d’equip on directors, músics, actors, i projeccions han d’anar coordinats al cent per cent, segons el director Joan Antoni, la peça no és difícil, la dificultat radica en la coordinació dels diferents factors, ja que sempre que es treballa amb un part visual sa d’aconseguir la coordinació, dels audiovisuals, banda i actors. A petició de Neus Nadal, directora de la part escènica, no es va presentà l’obra. Ja que «Emocions» es un recorregut que presenta quadres on els actors donen vida a cada una de les emocions amb sentiments de calma, tristesa, por, alegria, etc…, i a vegades els actors no són directament al escenari.

El director Joan Antoni, sempre defuig del risc de les projeccions, i per aquest motiu el concert va ser molt interessant, ja que els músics de les bandes de Son Servera i Ses Salines s’adaptaren molt bé a l’obra, que començà amb l’obertura a càrrec dels músics, que seguiren en tot moment la batuta del director.

Oliver és un gran compositor que sol construir les obres de manera diferent, i el risc pels directors és gran, ja que a més dels músics han de estar pendents dels textos, projeccions de la part visual, escenes, etc. El diumenge dia 8 de març està previst la repetició del concert a Ses Salines. «Les Emocions» de Biel Oliver ha despertat un gran interès, ja que vuit bandes s’han interessat per l’obra.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba