ActualidadCulturaNoticias

Imatges inèdites del sentit homenatge a la pianista Maria Concepció Vadell

Antoni Sureda P.

El divendres 15 de març i responent a una convocatòria del Col.lectiu Dones de Llevant, a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor, va tenir lloc un magnífic i sentit homenatge a la concertista i professora de piano Maria Concepció Vadell i Ferrer, filla i neboda de músics, que aconseguí el primer premi de fi de carrera a València, i després acabà els seus estudis a l’Acadèmia Marshall de Barcelona.
En la seva tornada a Mallorca, Conxa Vadell fou professora del Conservatori Professional per espai de 20 anys, així com també de l’Escola de Música de Manacor. Feu concerts com a solista i com a acompanyant d’altres músics i amb l’Orquestra Ciutat de Manacor, però sobretot es dedicà a la docència, especialment de piano, al carrer d’en Mas, on molts recordam i recordarem sempre aquelles notes que sonaven al passar per davant ca seva.
Entre els seus alumnes, avui reconeguts al món de la música, podem contar entre d’altres a Andreu Riera, Pep Ros, Serafí Nebot, Tomeu Mut, Sebastiana Galmés, Maria Antònia Gomila o Gabriel Estarelles, els quals varen intervenir a l’acte ben conduït per la també música Bàrbara Duran.
Després de les paraules de presentació per part de la presidenta de Dones de Llevant, Antònia Matamalas, així com de Magdalena Gelabert i la referida Bàrbara Duran, arribà el torn de la paraula i les interpretacions dels qui foren els seus alumnes. Com a preludi del que seria el vespre, la pianista Sebastiana Galmés acompanyà a una reneboda néta de Conxa Vadell, alumna del Conservatori de Manacor.
El primer dels alumnes de Conxa en…

TODA LA INFORMACIÓN Y MÁS FOTOS EN LA EDICIÓN IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba