ActualidadComarcaFelanitxSant LlorençSon Servera

Imatges de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Llorenç, Son Carrió, sa Coma, Son Servera i Felanitx

Un any més, les Reials Majestats Melcion, Gaspar i Baltasar arribaren a Sant Llorenç carregats de regals pels nins i nines del poble, acompanyats dels seus patges reials. Per primera vegada el nou batle Pep Jaume, va ser l’encarregat de rebre en nom del poble a les Reials Majestats, que arribaren carregats de regals pels nins i nines, acompanyats dels seus patges reials.
A Son Carrió ses Majestats els Reis d’Orient arribaren amb les mateixes ganes i il.lusió de sempre per iniciar el seu recorregut a les 18’30h amb una carrossa des de la plaça de ca n’Apol.lònia, on van ser rebuts pel delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, i acompanyats de la Xerabanda recorregueren tots els carrers del poble on els nins i grans els donaren una gran rebuda.
A la zona costanera, pel que fa a sa Coma, els Reis d’Orient feren un recorregut per l’Avinguda de les Palmeres i els diferents carrers, arribant fins a s’Illot passades les 20h., per acabar a la plaça de l’Església de sa Coma, on els esperaven nombrosos nins i nines. Durant tot el recorregut va acompanyar a la comitiva en el seu recorregut, un cotxe de la Policia Local, i els regidors de la zona costanera Nicolau Bordal i Emilia Diaz-Asensió.

En quant al municipi de Son Servera, dir que, a causa del mal estat de la mar per mor de la climatologia, les Majestats d’Orient no pogueren arribar per mar a Cala Bona. Però sí arribaren a les 18:30h puntuals a la cita, i la cavalcada va iniciar el seu trajecte des del moll de Cala Bona, on les famílies esperaven amb il·lusió la seva arribada. Seguidament es dirigiren cap a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, on l’adoració enguany es va fer a la terrassa exterior de l’església, l’espai era limitat i els majors de 12 anys havien de mostrar el passaport Covid.

A Son Servera arribaren passades les 20:00h, i es dirigiren a l’Església Nova, on l’aforament estava limitat a 330 persones per garantir la distància i igualment els majors havien de mostrar el passaport Covid.

En aquest espai poden veure fotografies dels Reis a sa Coma, Sant Llorenç, Son Carrió, Felanitx i Son Servera.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba