ActualidadNoticias

El Glosat de picat i l’homenatge als majors de la barriada de Crist Rei, obriren un programa de festes que es reservà els plats forts per aquest cap de setmana

Emmarcat dins les Festes de la barriada de Crist Rei, el divendres dia 17 de novembre, els entusiastes del glosat de picat tingueren l’oportunitat de poder gaudir d’un convit molt especial al Teatre de Manacor. Els glosadors convidats, gràcies al patrocini de Caixa Colonya, foren els mallorquins Antònia “Pipiu”, Mateu “Xurí” i Bali Salom, juntament amb els glosadors menorquins Joan Moll, Sergi Vinent, Josele Albelairas i Ismael Moll “Pele”.
El dissabt, i com altres anys a l’inici de les Festes de Crist Rei, els protagonistes eren els majors de la barriada. A la festa homenatge, els majors que pogueren, assistiren personalment al local social de la parròquia, i els qui no, ja fos per malaltia o altre emperò, reberen la visita d’un grup de joves (Grup d’Emaús), que els serviren a casa seva la tradicional xocolata amb ensaïmada de l’inici de les festes. Tot un detall.
Com és igualment costum, la trobada començà amb la celebració prèvia de l’Eucaristia, per passar posteriorment a la xocolatada amb ensaïmada i la copa de cava, que mai no falta en aquestes ocasions.
Posteriorment, es feu l’entrega dels rams de flors als més veterans del barri. L’acte fou presidit conjuntament per la nova Batlessa de Manacor, Catalina Riera, qui assistí a l’acte acompanyada per regidors representants de tots els grups que formen l’Equip de Govern, i la presidenta de l’Associació de veïns de Tramuntana, Margalida Cortés.
Les persones majors del barri de Crist Rei que reberen l’obsequi del ram de flors foren Joana Caldentey, Damià Gaià i Antònia Riera.

MÉS FOTOS A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba