Festes Sant Antoni Sant Llorenç des Cardassar 2016

0

Dissabte 9 de gener
– A partir de les 19h., FIRÓ DE SANT ANTONI. Hi haurà diferents estants amb objectes relacionats amb la festa. Si algú vol montar un estant posau-vos en contacte amb els membres del Sobreposat.
– 20h., ASSAIG DELS GOIGS DE SANT ANTONI a la Rectoria. S’entregarà el premi al guanyador del concurs del cartell i es farà el reconeixement Antonier d’enguany. Seguidament a davant la Rectoria farem el BALL DELS DIMONIONS. Tots aquells nins i nines que vulguin anar vestits de dimonis es farà una tocada perque puguin ballar.
Com cada any hi haurà TORRADA POPULAR de pa i taleca. El Sobreposat convidarà a vi i herbes. A continuació hi haurà XIMBOMBADA.

Dijous 14
– 20h., COMBAT DE PICAT, a càrrec dels glosadors de Mallorca, amb Mateu Matas “Xurí”, Maria Bel “Servereta” i Antònia “Pipiu”. Al bar restaurant Ca’n Pedro. Reserves al mateix bar.

Dissabte 16
– 08’30h., BERENAR ANTONIER. Al bar Nou. Apuntar-se al mateix bar.
– 10h., ENGALANADA FAÇANA ESGLÉSIA.
– 10’30h., PRIMER BALL DELS DIMONIS. A davant la Rectoria. Els dimonis visitaran el Centre de Dia i els diferents comerços que ho hagin sol.licitat al Sobreposat.
– 14h., DINAR DE SANT ANTONI. A la Plaça de l’Església. Arròs brut elaborat a la pròpia plaça. Reserves al bar VB fins dijous 14.
– 17h., SORTIDA DELS DIMONIS i volta pel centre.
– 19’30h., LECTURA ARGUMENT I CANT DELS GOIGS. Tro d’encesade foguerons. Seguidament els dimonis visitaran els foguerons acompanyats de la Banda.

Diumenge 17
– 15’30h., BENEÏDES. Mirar bases i apuntar-se a S’Escaleta.
– 18h., DEMOSTRACIÓ INFANTIL DE BALL DE BOT. A càrrec de Va de Jota.
– 19h., MISSA SOLEMNE. Al final de la missa es cantaran els Goigs de Sant Antoni.
– 19’30h., BALLADA POPULAR. A la Plaça de l’Església. Es farà el darrer ball dels dimonis per començar la ballada.

Deja una respuesta