Eventos

Festes Sant Antoni Sant Llorenç des Cardassar 2016

Dissabte 9 de gener
– A partir de les 19h., FIRÓ DE SANT ANTONI. Hi haurà diferents estants amb objectes relacionats amb la festa. Si algú vol montar un estant posau-vos en contacte amb els membres del Sobreposat.
– 20h., ASSAIG DELS GOIGS DE SANT ANTONI a la Rectoria. S’entregarà el premi al guanyador del concurs del cartell i es farà el reconeixement Antonier d’enguany. Seguidament a davant la Rectoria farem el BALL DELS DIMONIONS. Tots aquells nins i nines que vulguin anar vestits de dimonis es farà una tocada perque puguin ballar.
Com cada any hi haurà TORRADA POPULAR de pa i taleca. El Sobreposat convidarà a vi i herbes. A continuació hi haurà XIMBOMBADA.

Dijous 14
– 20h., COMBAT DE PICAT, a càrrec dels glosadors de Mallorca, amb Mateu Matas “Xurí”, Maria Bel “Servereta” i Antònia “Pipiu”. Al bar restaurant Ca’n Pedro. Reserves al mateix bar.

Dissabte 16
– 08’30h., BERENAR ANTONIER. Al bar Nou. Apuntar-se al mateix bar.
– 10h., ENGALANADA FAÇANA ESGLÉSIA.
– 10’30h., PRIMER BALL DELS DIMONIS. A davant la Rectoria. Els dimonis visitaran el Centre de Dia i els diferents comerços que ho hagin sol.licitat al Sobreposat.
– 14h., DINAR DE SANT ANTONI. A la Plaça de l’Església. Arròs brut elaborat a la pròpia plaça. Reserves al bar VB fins dijous 14.
– 17h., SORTIDA DELS DIMONIS i volta pel centre.
– 19’30h., LECTURA ARGUMENT I CANT DELS GOIGS. Tro d’encesade foguerons. Seguidament els dimonis visitaran els foguerons acompanyats de la Banda.

Diumenge 17
– 15’30h., BENEÏDES. Mirar bases i apuntar-se a S’Escaleta.
– 18h., DEMOSTRACIÓ INFANTIL DE BALL DE BOT. A càrrec de Va de Jota.
– 19h., MISSA SOLEMNE. Al final de la missa es cantaran els Goigs de Sant Antoni.
– 19’30h., BALLADA POPULAR. A la Plaça de l’Església. Es farà el darrer ball dels dimonis per començar la ballada.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba