ActualidadComarcaSon Servera

Èxit del sopar de ‘Son Servera Solidari’, a benefici de Pakistan i Burundi, recaptant 8.800 euros

l’Associació Son Servera Solidari va celebrar el seu tradicional sopar solidari. L’associació va recaptar en aquest acte 8.800 euros, quantitat que ha estat entregada a l’Associació Mallorca Missionera, que els farà arribar a Pakistan i Burundi, per col.laborar amb diferents projectes que s’estan duent a terme.
L’Associació Son Servera Solidari començà fa quinze anys recollint roba, aliments i doblers per, juntament amb l’Associació ‘Mallorca Missionera’, emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal.liar les seves mancances socials. En 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.
L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que, per la manca de feina, es trobaren en situació de risc socioeconòmic. Enguany la recaptació ha estat entregada novament a Mallorca Missionera.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba