ActualidadComarcaCulturaManacor

Estepa Teatre torna a l’Altre Festival amb l’estrena de l’obra «Tenim un do»

La companyia Estepa Teatre de l’Associació Estel de Llevant viatja un any més a Barcelona amb motiu de la celebració de l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, on estrenarà l’obra «Tenim un do».

Així, el pròxim diumenge 12 de juny a les 13h al recinte Fabra i Coats de Barcelona, on té lloc el festival, Estepa Teatre tornarà a pujar als escenaris per a estrenar «Tenim un do», una obra dirigida per Manel Serrano i amb la col·laboració especial de Margalida Fullana i Benvinguda Perera, dues dones sàvies i generoses que, amb les seves cançons, ens tornen a connectar amb la terra i el poble.

«Tenim un do» és una obra que ens convida a somniar, a abaixar-nos del món, a fugir dels judicis i a descobrir totes les coses bones que tenim cada un de nosaltres. En definitiva, a ser una mica més feliços.

També està prevista l’estrena d’aquesta obra a Mallorca el pròxim dijous 16 de juny a les 19:30h al Teatre de Manacor.

El taller de teatre d’Estel de Llevant forma part de les activitats desenvolupades per l’associació gairebé des dels seus inicis, permetent treballar en l’àmbit terapèutic múltiples aspectes de la persona com l’atenció, la concentració, la memòria, l’expressió corporal, l’autoestima o l’empatia, entre d’altres. A més, aquesta activitat afavoreix la visibilitat del col·lectiu de salut mental també com a productors de béns culturals.

L’Associació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies. Actualment, participen en els seus programes més de 270 persones.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba