Actualidad

Entrega dels diplomes als alumnes manacorins de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB

diplomes-alumnes-manacorins-universitat-oberta-interior-1560
Dies passats, al Campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) es va fer entrega dels diplomes als alumnes que han assistit a les conferències que ha organitzat el Centre Universitari de Manacor i la Universitat de les Illes Balears a Manacor.

Aquest cicle de conferències, que està obert cada any a persones majors de 55 anys, ha reunit enguany a més de 60 assistents de Manacor, dels quals 34 han obtingut el certificat. Enguany s’ha assolit la major participació de la història des de la creació d’aquest programa l’any 1999, amb la participació de 26 municipis de Mallorca.

En arribar al Campus, el grup de Manacor ho recorregué amb l’autobús per tal de conèixer una mica els distints edificis que el conformen i els estudis que es duen a terme a cada un d’ells. Començat l’acte de lliurament de diplomes, els assistents reberen les distincions de mans de Llorenç Huguet, rector de la UIB; Maria Bel Bauzá, regidora de Polítiques Socials de l’Ajuntament de Manacor; Jesús Jurado, vicepresident del Consell de Mallorca; Joan March, secretari del Consell Social de la UIB; i representants de les entitats col.laboradores El Corte Inglés i La Caixa.

Durant l’acte actuà la Coral de Majors de la UIB, que interpretà les obres “Plou i fa sol”, de Guillem d’Efak, i l’himne universitari “Gaudeamus Igitur”.

Finalitzat aquest es feu una visita guiada pels…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOS A L’EDICIÓ IMPRESA.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba