ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

Els pares i mares del col·legi La Salle Manacor demanen mantenir la jornada continuada mentre duri l’amenaça per la COVID-19

Els pares i mares del col·legi La Salle Manacor demanen mantenir la jornada continuada mentre duri l’amenaça per la COVID-19

Una àmplia representació de mares i pares d’alumnes del col·legi La Salle de Manacor s’estan organitzant per demanar formalment a la direcció del centre que l’horari continuat que s’està duent a terme actualment segueixi mentre l’amenaça per COVID-19 sigui vigent.

Així, han començat una recollida de firmes. El dia d’avui (i només dos dies després de llançar la recollida) ja s’han aconseguit 225 signatures. En els pròxims dies es preveu duplicar el número d’adherits a la sol·licitud.

Així mateix, els pares i mares que fan la petició tenen previst contactar amb representants de l’AMIPA del centre, així com al mateix director, per tal d’exposar la seva postura.

Les mares i pares que demanen mantenir la jornada continuada per seguretat, no descarten mobilitzacions per tal de donar visibilitat a una reclamació que consideren primordial en la situació actual.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i a fi de minimitzar els riscos associats als moviments de persones que es produeixen en les entrades i sortides del Col·legi La Salle Manacor, els pares i mares sol·liciten que mentre duri l’escenari B de formació en Educació Infantil i Primària, l’escola mantingui l’actual horari continuat, sent aquest de 9 a 14 hores.

Proposen, a més, que el col·legi mantingui els seus serveis fins a les 17 hores, oferint el servei de menjador i activitats extraescolars després de les 14 hores, així com l’actual servei d’escola matinera a les famílies que el requereixin.

Això permetria:

– Reduir notablement els moments de major aglomeració de persones, i per tant de risc, afavorint una sortida escalonada des de les 14 i fins a les 17 hores. Les famílies que no facin ús del menjador recolliran als seus fills a les 14 hores, les que facin ús del mateix a les 16 hores i, les que realitzin activitats extraescolars a les 17 hores. En tots aquests horaris, el centre pot establir un escalonament per grups bombolla.

– Que les famílies que requereixin del servei fins a les 17 hores, no es vegin perjudicades.

– Que les famílies que no facin ús del menjador o de les activitats extraescolars, redueixin desplaçaments innecessaris, acudint al centre únicament dues vegades al dia, en lloc de les quatre actualment previstes.

Així, les mares i pares de La Salle Manacor han posat a disposició de qui ho requereixi una adreça de correu electrònic, per tal de difondre la seva iniciativa. És el següent: seguridadCOVIDlasalle@gmail.com

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba