ActualidadCulturaNoticias

Els dies 25, 26, i 27 de juny, a l’Auditori de Manacor primers concerts després del confinament de la Banda de Música de Manacor 

Magdalena Ordinas

Degut al confinament pel COVID 19,  la Banda de Música es va veure obligada a aturar la seva activitat i suspendre assajos i concerts. Durant el confinament cada músic ha estudiat a casa per intentar mantenir l’hàbit de tocar, tot i que moltes vegades la motivació no era suficient. Per tal de recordar-mos que la música seguia viva malgrat el confinament, la Banda va proposar gravar una sèrie de vídeos de diferents peces emblemàtiques com són la marxa de «Libertadores» d’Óscar Navarro o la cançó «Tot anirà bé» d’Antoni Galmés, vídeos que heu pogut veure a les diferents xarxes socials.

A finals del passat mes de maig, la Banda de Música de Manacor, després del llarg confinament va reprendre els assajos amb molta il·lusió i al principi en grups reduïts, i amb unes normes especials de prevenció i seguretat, que va establir el director Eduardo Bernabéu i la junta directa, i on abans d’entrar els prenien la temperatura a tots els músics. 

A la fi els dies 25, 26, i 27 de juny, a l’Auditori de Manacor, amb l’aforament reduït i controls de seguretat la Banda de Música de Manacor, oferirà  el tres primers concerts, el repertori serà el mateix durant els tres dies.   Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre i serà necessari seguir les instruccions de seguretat com el fet de dur la mascareta mentre duri l’acte.

Per a la primera part dels concerts el seu director Eduardo Bernabéu , ha elegit peces que ja són un clàssic de la banda com: Dolores Pedro de Toni Pedro que estrenaren el  recordat Certamen de Lleida celebrat el 2015, amb aquesta obra la banda va aconseguir el Primer Premi i Medalla  d’Or;  seguirà l’obra Juanvi, que van estrenar a les festes de Moros i Cristians de  Cocentaina el 2019;  Beeny Goodma Memories, ( interpretada en l’últim concert abans del confinament).  

La segona part del concert serà de música Cubana, molt alegre, perquè la vida continua. Tocaran: Temps de Bolero de Pérez Pedro (popurri), Ritmando cha-cha-cha, i Mambo Jambo per acabar els concerts. 

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba