Els dies 25, 26, i 27 de juny, a l’Auditori de Manacor primers concerts després del confinament de la Banda de Música de Manacor 

0

Magdalena Ordinas

Degut al confinament pel COVID 19,  la Banda de Música es va veure obligada a aturar la seva activitat i suspendre assajos i concerts. Durant el confinament cada músic ha estudiat a casa per intentar mantenir l’hàbit de tocar, tot i que moltes vegades la motivació no era suficient. Per tal de recordar-mos que la música seguia viva malgrat el confinament, la Banda va proposar gravar una sèrie de vídeos de diferents peces emblemàtiques com són la marxa de “Libertadores” d’Óscar Navarro o la cançó “Tot anirà bé” d’Antoni Galmés, vídeos que heu pogut veure a les diferents xarxes socials.

A finals del passat mes de maig, la Banda de Música de Manacor, després del llarg confinament va reprendre els assajos amb molta il·lusió i al principi en grups reduïts, i amb unes normes especials de prevenció i seguretat, que va establir el director Eduardo Bernabéu i la junta directa, i on abans d’entrar els prenien la temperatura a tots els músics. 

A la fi els dies 25, 26, i 27 de juny, a l’Auditori de Manacor, amb l’aforament reduït i controls de seguretat la Banda de Música de Manacor, oferirà  el tres primers concerts, el repertori serà el mateix durant els tres dies.   Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre i serà necessari seguir les instruccions de seguretat com el fet de dur la mascareta mentre duri l’acte.

Per a la primera part dels concerts el seu director Eduardo Bernabéu , ha elegit peces que ja són un clàssic de la banda com: Dolores Pedro de Toni Pedro que estrenaren el  recordat Certamen de Lleida celebrat el 2015, amb aquesta obra la banda va aconseguir el Primer Premi i Medalla  d’Or;  seguirà l’obra Juanvi, que van estrenar a les festes de Moros i Cristians de  Cocentaina el 2019;  Beeny Goodma Memories, ( interpretada en l’últim concert abans del confinament).  

La segona part del concert serà de música Cubana, molt alegre, perquè la vida continua. Tocaran: Temps de Bolero de Pérez Pedro (popurri), Ritmando cha-cha-cha, i Mambo Jambo per acabar els concerts. 

 

Deja una respuesta