ActualidadNoticias

Els centres educatius han començat el curs avui sense incidències destacables

Els centres educatius han començat el curs avui sense incidències destacables

Els centres educatius de les Illes Balears han iniciat avui el curs de manera esglaonada i amb un màxim de 150 alumnes per centre, excepte en aquells que tenen més de 1000 alumnes que poden incorporar cada dia el 10% de l’alumnat.

Segons ha declarat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, el curs s’ha iniciat amb la màxima normalitat en que pot començar enguany, fent referència a les condicions especials que han establert els centres per adaptar-se a la necessària convivència amb la pandèmia.

En concret, ha fet referència a un centre que no ha pogut iniciar el curs en els nivells d’avui degut a les baixes del professorat però que demà podrà començar, com a l’incident més destacat.

La resta de situacions han estat algunes baixes de professorat a centres o petits incidents de transport o alguna falta de material que no comprometen el normal inici del curs.

Avui s’ha activat la web educaciocovid19.caib.es amb un recull de preguntes freqüents que s’anirà ampliant progressivament i també s’han posat en marxa els telèfon d’atenció per a famílies i centres a traves d’EDUCOVID.

EDUCOVID és el departament de la Central de Coordinació COVID-19 encarregat de centralitzar i coordinar les actuacions davant dels casos sospitosos i confirmats d’infecció per SARS-CoV-2 en els centres educatius de Mallorca. Per altra banda, Menorca i Eivissa-Formentera tenen la seva pròpia organització.

Els professionals dels centres de salut i els equips directius o el responsable COVID-19 dels centres educatius poden contactar amb EDUCOVID per les vies següents: – Correu electrònic: educovidgapm@ibsalut.caib.es – Telèfon: 971 489 127

Les famílies que tenguin dubtes relacionats amb casos o contactes estrets en l’àmbit educatiu poden contactar amb INFOCOVID PEDIÀTRIC per la via següent: – Telèfon: 900 700 222

Els centres educatius o famílies que tenguin un altre tipus de dubtes no assistencials relacionats amb la COVID-19 poden contactar amb la Direcció General de Salut Pública per les vies següents: – Telèfon: 900 101 863 – Correu electrònic: educacovid@dgsanita.caib.es

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba