ActualidadNoticias

“D’on surt la meva pensió”; començà el cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors, a Manacor

Després de les intervencions inaugurals i de benvinguda per part de la Dra. Joana Maria Seguí Pons, Vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitaris, que es mostrà satisfeta de poder estar present a l’acte inaugural del cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors a Manacor, ciutat en la que més es participa de les convocatòries universitàries, que aquesta vegada han enregistrat 111 assistents. La Vicerrectora finalitzà la seva intervenció, convidant als assistents a la trobada programada al Campus Universitari per a finals de juny.
Acte seguit, intervingué la Batlessa de Manacor Catalina Riera, que pronuncià unes paraules de benvinguda i va mostrar el seu agraïment per les activitats que el Centre Universitari de la Universitat de Illes Balears organitza a Manacor.


El Dr. del Departament d’Economia Aplicada, Francesc Oliver Rullan, començà la seva conferència, destinada a informar amb detalls i ajudat per gràfics i figures prou explicatives sobre el tema de la conferència que no fou altre que el de donar resposta a la pregunta “D’on surt la meva pensió?
El Dr. Oliver, explicà l’història i la evolució de les pensions al nostre País, la seva difícil situació actual provocada per l’augment de l’atur, la Inversió piramidal del món laboral, provocada pel canvi del nombre de treballadors joves que hi ha a l’actualitat degut a la baixa natalitat, i el perill de la deriva que podria prendre per l’augment de la gent que fa temps que no troba feina, tret d’uns contractes de baix salari i curta durada, que evidentment no basten per equilibrar i donar la solidés necessària per a la continuïtat a l’actual sistema de pensions, que…

TODA LA INFORMACIÓN EN LA EDICIÓN IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba