ComarcaNoticias

Cròniques felanitxeres

Maikel

– El passat divendres a l’Auditori es posaren en escena 2 obres dirigides per Josuè Guasch. La primera fou ‘El màgic pou’, adaptació del Mag de Oz de Moliere. Després es presentà ‘La ronyosa’, adaptació de L’avar. La pluja no va ajudar a que la gent acudís en massa, però encara hi va haver públic que va aplaudir molt.
——————————————-
– El dissabte a Fartàritx es va convocar a tots els fidels a l’Adoració Nocturna. Foren convidats a menjar plats dolços i una copeta de xampany. Fou una bona visita i una bona festa.
——————————————
– El mateix dissbate, a Portocolom, tingué lloc el Rockin Matxin Festival amb moltíssima de gent. Actuaren els DJ Tato Frontera, Cool Daddies, Lou Cipher, Martin Trio, Ivan Preisley, Black Cats i el show de Estherrorífica, entre d’altres. Concentració de motos Harley, i menjar damunt rodes. Fou a sa Bassa Nova. Una festa memorable.
——————————————
– El diumenge al mateix Port, a la parròquia, la Coral de Felanitx va cantar amb molta assistència de públic.
– També publicam fotografies de l’excursió organitzada per la Llar de Felanitx. Fou dissabte passat, on dos autocars partiren cap a Lluc, patrocinats per la Caixa de Pensions, així com tots els gastos de Lluc. El berenar va anar a compte de la Junta, i el dinar de germanor, compartit per tots. Una bona excursió!
——————————————
– Per el proper dissabte estan previstes les beneïdes de Sant Cristòfol. Tots els cotxes i motes seran beneïts i es regalarà una distinció, una bandereta per lluïr penjada al vehicle. A mem si serà possible que Sant Cristòfol aconsegueixi menys accidents!
——————————————-
Amb la col.laboració de SALVI i Margalida Grimalt.

MÉS FOTOGRAFIES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba