ActualidadCulturaNoticias

El compositor Josep Prohens i el pianista Andreu Riera, viatgen a Nova York per impartir una Master Class i un concert de piano amb obres de Prohens

Magdalena Ordinas

El proper 12 de novembre, l’Institut Ramon Llull coorganitza, juntament amb The Barry S. Brook Center for Music Research and Documentation de la City University of New York (CUNY), al Martin Segal Theater del Graduate Center de la CUNY, una Master Class i un concert de música del compositor felanitxer Josep Prohens, presentada pel pianista manacorí Andreu Riera. The Barry S. Brook Center for Music Research and Documentation, fou fundada l’any 1989 per el reconegut musicòleg Barry S. Brook, i The Brook Center és una institució educativa associada amb el programa d’estudis doctorals de música de la City Univeristy of New York (CUNY). Aquest centre té com a objectius promoure i proporcionar un marc per a àmplies activitats de recerca i documentació en música, oferir formació professional als estudiants, investigadors musicals, editors o iconògrafs, i servir de centre de recursos per a la mateixa universitat a què està associada i a la mateixa ciutat de Nova York.


Enguany, The Foundation for Iberian Music ha convidat el compositor felanitxer Josep Prohens i el pianista manacorí Andreu Riera a fer la Master class, dirigida principalment a estudiants del doctorat de música del Graduate Center (CUNY), i a oferir un concert de piano de música de Prohens interpretada per Riera, també oberta al públic en general. Totes dues activitats es duran a terme el dimarts 12 de novembre, de manera successiva.


El programa del concert pretén donar a conèixer internacionalment als dos artistes balears mitjançant la interacció amb els estudiants i futurs acadèmics de la música balear. Per tal de donar una visió àmplia i un coneixement profund del compositor, el concert consisteix en un monogràfic de l’obra per a piano de Prohens, on s’hi inclouran els següents temes: Petita Variació Cíclica, Sentiments Modals, Somnis, Sons per a un “Kyrie”, Freqüències, Ombres/La Llum, Petita Fantasia, i el nou treball Ficció. Un dels objectius principals és donar a conèixer la música balear en el marc internacional, en aquest cas l’americà, i que els mateixos músics balears descobreixin altres contextos culturals, intercanviïn experiències, contactes i estableixin relacions internacionals amb altres professionals del sector que els puguin ser útils per la seva carrera musical.
Prohens va ser el…

TOTA LA NOTÍCIA A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba