ActualidadDeporte

Celebrada la XII Copa de Balears d’Agility a Manacor

El passat cap de setmana del 23 i 24 d’abril, els agilitistes de totes les Illes Balears van competir a Manacor, a la competició més important de l’any, en la qual el guanyador de cada categoria es classificava directament per al campionat d’Espanya.
 Els primers equips d’Eivissa i Menorca van arribar el divendres. Hi va haver un total de 126 inscripcions, les quals estaven dividides en les següents categories: 59 inscripcions en categoría individual absoluta, 9 en categoría infantil (de 8 a 12 anys), 10 en categoría juvenil (de 13 a 18 anys) i 48 en competició per equips. Especialment, la competició per equips és sempre un gran esdeveniment, que només es celebra a la Copa de Balears. Un total de 10 equips dels clubs de Mallorca, Menorca i Eivissa van competir entre si. Grups formats d’entre 4 o 5 binomis gos-humà de cada club van córrer i van saltar pel seu club. Al final, el Club Agility Top Can (Mallorca) es va imposar al capdavant quedant en primer lloc, el Club Agility Migjorn (Menorca) en segon lloc i el Club Agility Mitjanit (Mallorca) en tecer lloc, d’aquesta categoria. Enhorabona a tots tres!
També volem citar tots els altres resultats d’aquesta competició tant important!

En categoría infantil ( de 8 a 12 anys): 1r: Vicky García amb na Kilia (Club Agility Insular, Eivissa). 2n: Nahia Sánchez amb na Neu (Club Agility Eivissa, Eivissa). 3r: Nina Carreras amb na Nora (Club Agility Dalt S’Era, Menorca).

En categoría juvenil (de 13 a 18 anys): 1r: Marta García amb en Gin Tonic (Club Agility Insular, Eivissa). 2n: Víctor Cardona amb en Berny (Club Agility Eivissa, Eivissa). 3r: Ruben Castel amb n’Arwen ( Club Agility Insular, Eivissa).

En categoría individual absoluta 20-30: 1r: Ismael Fernández amb na Time (Club Agility Son Gual, Mallorca). 2n: Pepe Tur amb na Bimba (Club Agility Eivissa, Eivissa). 3r: Francisca Pons amb Elsa (Club Agility Dalt S’Era, Menorca).

En categoría individual absoluta 40: 1r: Aida Mateu amb na Maui (Club Agility Auba’s Can, Mallorca). 2n: Iván del Rosal amb en Thor (Club Agility Son Gual, Mallorca). 3r: Carolin Fischer amb na Lille (Club Agility Manacor, Mallorca).

En categoría individual absoluta 50: 1r: Rafael García amb na Noa (Club Agility Insular, Eivissa). 2n: Juan Batle amb na Lia (Club Agility Top Can, Mallorca). 3r Juan Manuel Díaz amb n’Arwen (Club Agility Insular, Eivissa). 

En categoría individual absoluta 60: 1r: Pere Sales amb en Mon (Club Agility Migjorn, Menorca). 2n: Cecylia Grazyna amb en Daki (Club Agility Top Can, Mallorca). 3r: Antonio Pavón amb n’Astor (Club Agility Mitjanit, Mallorca).  

Categoría per equips: 1r: Club Agility Top Can, desde Mallorca. Equip format per: Juan Batle amb na Yeih i na Lia, Miquel Juan amb na Bulma, Marga Salva amb en Gohan, i Cecylia Grazyna amb en Daki. 2n: Club Agility Migjorn, desde Menorca. Equip format per:  Marc Coll amb n’Speed, Miren Crespo amb en Fuji, Pere Sales amb en Wick i en Mon, i Pau Martí amb en Sur. 3r: Club Agility Mitjanit, desde Mallorca. Equip format per: Eva Melia amb en Ralph, Judith Thiele amb na Mafia, Antonio Pavón amb en Nur i n’Astor, i Angel Carmona amb en Blue.   A l’entrega de trofeus hi acudiren el Batle de Manacor, el Sr. Miquel Oliver, juntament amb el president de la federació de caça, el Sr. Pedro Bestard, els quals repartiren els trofeus juntament amb el jutge de la prova, el Sr. Rafa Alta i la presidenta del Club Agility Manacor, Aida Vives. L’Agility és encara un esport desconegut per a molta gent i esperem que a través de l’esdeveniment de la COPA a Manacor hàgem pogut acostar una mica més aquest gran esport a la gent.

«La interacció i el vincle que crea l’agility entre la persona i el gos és molt especial», afirmava Aida Vives, presidenta del Club Agility Manacor. «Com a club, també volem agrair el suport de tots els clubs i patrocinadors, la majoria dels quals són de la zona de Manacor, també volem agrair a l’Ajuntament de Manacor, per la confiança dipositada al nostre projecte i a l’ajuda amb la seva realització. Sense el suport d’aquesta gran comunitat, la realització d’aquest Campionat de Balears no hauria estat possible. Un agraïment addicional també per als nostres membres del Club Agility Manacor que van treballar día i nit amb nosaltres per fer d’aquesta COPA el que ha arribat a ser.»

I per descomptat volem donar l’enhorabona a tots i a cada un dels participants i a tots els guanyadors d’aquesta XII edició de la Copa de Balears d’Agility!

Club Agility Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba