ActualidadNoticias

Carme Duran Muñoz, Sebastià Capó Bauzà i Camèlia Viviana López, els manacorins amb les notes més altes el passat curs

Antoni Sureda P.

No es que els premis que es lliuren cada any als estudiants universitaris manacorins que aconsegueixen les millors notes del curs, siguin cap cosa de l’altre món pel que respecta a la seva dotació econòmica, amb 500 euros pel millor qualificat de mitja, 300 euros pel segon i 200 euros pel tercer. Però com molt be va dir Sebastià Capó, “Són un incentiu que ajuda a continuar estudiant sense distraccions i que enforteixen l’autoestima”. Sebastià demanà a la Batlessa Catalina Riera, que l’Ajuntament de Manacor continuï concedint aquests premis.
Però tanmateix per allò de dir la veritat, cal afegir que els qui més celebraren els premis, no foren els/les estudiants -de les que cal dir que any rera any són dos a un a favor d’elles-, sinó els pares, les mares, els padrins i familiars, que com en anteriors ocasions, eren presents al lliurament de les distincions.
Carme Duran Muñoz, Sebastià Capó Bauzà i Camèlia Viviana Lopez, foren els estudiants distingits per haver obtingut unes notes d’autèntic escàndol.

La millor qualificada, Carme Duran Muñoz, aconseguí fins a vuit matrícules d’honor i una nota mitjana de 9’69 com estudiant de Grau de Dret a la Universitat de les Illes Balears.

El segon estudiant amb la qualificació mitja més elevada, Sebastià Capó Bauzà, Màster de Biotecnologia Aplicada a la Universitat de les Illes Balears, aconseguí una matrícula d’honor i una nota mitjana de 9’60.
Camèlia Viviana López, que estudiava el graduat d’infermeria a la Universitat de les Illes Balears, aconseguí dues matrícules d’honor i una nota mitjana de 9’49.
La Batlessa…

TOTA LA INFORMACIÓ I FOTOS INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba