ActualidadCulturaManacor

Bons concerts de la Setmana Cultural de Santa Cecília, de la Banda de Música, la Banda Jove, i la Banda Infantil de Manacor

La passada setmana, la Banda de Música Manacor, la Banda Jove i la Banda Infantil, participaren amb molt bons concerts a la Setmana Cultural per celebrar la patrona dels músics, Santa Cecília.
A causa del mal temps, el Concert de Santa Cecília del diumenge dia 21, en lloc de fer-se al Claustre, es va fer a l’interior del Convent. Va començar la Banda Infantil dirigida per Maria Puigserver. Per a quasi tots els components, era el seu primer concert, i hi havia els nervis de voler fer-ho bé. La Banda Jove, dirigida per Antònia Bassa, ja més batallada, va tocar amb força, sobretot el «Queen in concert». I quant a la Banda Municipal, dirigida per Eduardo Bernabéu, va interpretar un molt bon concert amb 2 temes de pel.lícules de Disney, i acabant amb música brasilera.


Crònica de la Setmana Cultural de la component de la banda, Carme Nicolau

Com ja és habitual, la Banda de Música de Manacor ha duit a terme la seva Setmana Cultural per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, amb actuacions en petit format al conservatori. Els de la banda s’animaren a tocar com a solistes acompanyats per la nostra pianista i en duos i trios. Les actuacions continuaren el dijous dia 18 amb formacions una mica més grans, els ensembles, on els músics s’agruparen per cordes d’instruments. Hi va haver una gran participació i varen actuar quasi tots els components de la banda. La Setmana Cultural va acabar amb el gran concert de Santa Cecília, que es va celebrar al Convent de Sant Vicenç Ferrer. Va obrir el concert la banda infantil del Conservatori, dirigida per Maria Puigserver, que va interpretar «Apache warrior» de Normand Ward. Seguidament va actuar la Banda Jove, dirigida per Antònia Bassa, i van tocar «Everest» de Jocob de Haan i un arranjament anomenat «Queen in concert» de Jay Docook. Per tancar, va actuar la banda, dirigida per Eduardo Bernabéu, interpretant tres conegudes bandes sonores, «Hércules», «Titànic» i «The girls of Jobem». Va ser un concert molt emocionant.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba