ActualidadCulturaNoticias

Aurora Picornell Femenias (1.912 – 1937) “De la Història al Símbol” Obra de David Ginard i Fèron, es presentà a la Institució A.M. Alcover

 

01-IMG_0500-web

Aquest llibre, obra de David Ginard Fèron, ens apropa de bon de veres i amb aportacions i testimonis fins ara inèdits, a una figura emblemàtica i esdevinguda en tot un símbol de la lluita social i obrera en els anys previs i dels de durant la Segona República espanyola, con fou la Jove activista afiliada al partit Comunista i finalment assassinada a Porreres als 24 anys, per un dels escamots faxistes que prengueren els voltants del cementeri del poble, com escenari per a cometre venjances i crims fruit de la intolerància.

Aquest llibre sobre Aurora Picornell, coneguda també com la “Passionària de Mallorca”, ens presenta un estudi biogràfic del personatge en el seu entorn familiar i polític, com també sobre la seva relació amb company Heriberto Quiñones González.

El llibre fou presentat pel seu propi autor a la seu de la Institució Pública Antoni M. Alcover dintre del programa d’activitats dels Col·lectiu Dones de Llevant  i Assemblea Antipatriarcal al llarg del mes de març.

04-IMG_0506-web 10-IMG_0517-web 13-IMG_0523-web 17-IMG_0536-web

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba