ActualidadCulturaNoticias

Actuació solidària del duet Voicello a l’hospital de Ca’n Misses d’Eivissa

Magdalena Ordinas

L’Any 2006 la Unitat de Seguretat del Pacient del Hospital Can Misses d’Eivissa va posar en marxa el programa Plantagrama,  una iniciativa de humanització en l’àmbit sanitari a través de la música. El projecte està dirigit a pacients ingressats i familiars, ja que diversos estudis demostren l’impacte positiu que pot arribar a tenir la música, no només en la reducció de la sensació de dolor, sinó en la disminució de l’ansietat i la tensió muscular o la millora de l’estat d’ànim, que es poden veure afectats de manera negativa per l’hospitalització.

El duet Voicello format per Gabriel Fiol i Carme Gari, dins aquesta  iniciativa Plantagrama que du música a l’Hospital feren una actuació solidària el passat dijous dia 26 d’abril . Van actuar mitja hora al Hospital de dia de Hemodiàlisi i mitja hora al Hospital de dia de Oncologia. Els pacients i sobretot els treballadors (les infermeres, auxiliars, que ho van organitzar, etc) van estar molt contents amb l’actuació del  duet, que mostraren la seva satisfacció i es sentiren  molt a gust i molt contents de poder fer aquest acte social i d’humanització.

A més d’actuar a Eivissa el divendres dia 27 també actuaren a Formentera, varen fer un concert de música clàssica a petició de Manolo Oya de La Casa del Poble de La Mola, on hi va assistir  molta gent jove de Formentera, Mallorca i alguns viatgers que reberen al duet amb una gran ovació. Per na Carme i en Gabriel, va ser molt agradable recordar els seus orígens clàssics i recuperar el repertori que feien als primers concerts de Voicello així com alguna obra nova.

La propera actuació de Voicello es durà a terme a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar a les 20:00h on presenten l’innovador estil Crossover Opera Pop, en el seu primer àlbum. El concert submergirà als espectadors en un món de sensacions. Veu i violoncel en un amalgama d’òpera i música popular.

El preu de l’entrada és de 5€, que podeu adquirir a la taquilla de l’Espai 36 de dimarts a divendres de 10 a 14h, divendres també de 18 a 21h i el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba