ActualidadComarcaCulturaSant Llorenç

“El Porc”, un dels grans èxits del teatre francès, avui divendres a l’Espai 36 de Sant Llorenç

Avui divendres 18 de març, a les 20 hores, el gran actor Pedro Orell interpretarà “El Porc”, una obra teatral basada en el text del 1976, del director francès Raymond Cousse, Stratégie pour deux jambons. És l’obra francesa més representada al món als anys 80.
Aquesta nova adaptació de Santi Celaya, planteja les darreres hores de vida d’un porc. Mostra el paral·lelisme cru i a la vegada tendre entre l’home i l’animal i ens acosta al pensament existencialista sobre el sentit de la vida. El dubte, la mort, la responsabilitat dels actes propis on assumir la mort amb una finalitat concreta: servir d’aliment per a les persones. El Porc ens ofereix les emocions més íntimes, els sentiments més vulnerables i fràgils d’un ésser que, en certa manera, és porc i és home.
El públic podrà gaudir de 50 minuts intensos, on Orell tractarà temes com la vida i la mort, el treball, la societat, l’amistat o el sexe a través de l’animal. Sens dubte, una peça que no deixarà indiferent a ningú i que és una reflexió sobre la condició humana i sobre la nostra manera de viure però sobretot de morir.
Podeu comprar la vostra entrada a través de TicketIb o a la taquilla de l’Espai 36. També podeu reservar-la al 971 569 003. El preu de l’entrada són 5 €.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba