ActualidadCulturaManacor

Presentada a Manacor la novel·la «La cel·la blanca», de Ricard Pérez Fuster

Fotos: Joan Servera (Imatges)

El dijous 22 de setembre, la sala d’actes de la Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor, una vegada més va ser l’indret escollit per a presentar la novel·la «La cel·la blanca», de Ricard Pérez Fuster.

L’acte, obert per la directora de la Institució, Cristina Duran, ha comptat amb una acurada i insuperable presentació de l’obra a càrrec de la Dra. Maria Magdalena Gelabert i Miró, i seguit pel professor Gabriel Barceló Bover, que ha recordat que Ricard Pérez Fuster és net de l’autor de la Primera Història de Manacor, Gabriel Fuster i Forteza, i nebot de l’escriptor i professor de filosofia Josep Maria Fuster i també germà de l’escriptor Gabriel Maria Pérez Fuster, i que des de que va néixer no ha perdut mai el lligam de la terra de la seva mare, la pianista manacorina Elena Fuster Perelló, qui per acabar l’acte va interpretar vàries obres per piano, acabant amb el vouverivou de Parera Fons, que va dedicar al seu germà Josep Maria.

L’autor per part seva, a part de fer els agraïments oportuns, va intervenir en vàries ocasions per explicar parts de la novel·la, on tot i que el protagonista no es ell, sí que va confessar que hi ha posat moltes de les seves vivències.

La novel·la es pot adquirir a Manacor a la llibreria Món de llibres del carrer Major.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba