ActualidadNoticias

El Partit Popular de Manacor sol·licità al batle envelats i tendals per a tots els bars i restaurants que ho necessitin.

Davant la situació d’emergència sanitària que patim a Mallorca, el Govern de les Illes Balears ha declarat la Fase 4 de risc extrem, amb mesures com l’obligació del tancament dels interiors de bars i restaurants, permetent l’ús de terrasses que, pel fet d’estar suficientment ventilades, disminueixen el risc de contagi. 

Aquesta mesura suposa un perjudici econòmic per al castigat sector de la restauració de Manacor, que sempre ha demostrat la seva responsabilitat i voluntat d’adaptar els seus establiments a les mesures sanitàries per combatre aquesta pandèmia. L’obligació del tancament de l’interior dels establiments farà que molts bars i restaurants hagin de tancar per la impossibilitat de mantenir econòmicament els seus negocis. Desgraciadament hi haurà bars i restaurants que ja no tornaran obrir. 

Al Ple Ordinari de desembre el Partit Popular de Manacor sol·licità al batle envelats i tendals per a tots els bars i restaurants que ho necessitin, però aquesta petició va ser desestimada. Així i tot, altres municipis de Mallorca han adoptat mesures per ajudar a bars i restaurants amb sistemes com a tendals, envelats, carpes, etc. 

Així i tot, consideram que és necessari que els bars i restaurants puguin oferir els seus productes i serveis a la via pública per poder mantenir els seus establiments oberts, perquè d’ells depenen moltes families manacorines. 

És per això, que el Grup Popular de Manacor proposa el següent 

ACORD 

L’Ajuntament de Manacor facilitarà l’accés a envelats i tendals als bars i restaurants que ho requereixen, per a mantenir la viabilitat econòmica dels establiments. 

Manacor, 30 de desembre de 2020 

LA PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR Signat: Maria Antonia Sansó Jaume 

….… 

... 

A,»Worrini 

  1. BATLE-PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE MANACOR 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba