ActualidadNoticias

Manacor s’il·luminarà per Nadal per donar suport al comerç local

S’amplien els punts de llum i les grans estructures, que han estat sufragades per  primera vegada per part de l’empresa d’enllumenat 

Manacor comptarà aquest Nadal amb 220 punts de llum i més de 1000 objectes ornamentals no  lumínics repartits arreu del municipi. Les principals novetats per a enguany són la col·locació  d’ornaments lumínics a l’avinguda Mossèn Alcover, avinguda del Tren i avinguda Fra Juníper  Serra; la col·locació de grans estructures de llum; la col·locació de nous mòduls de llum; i la  instal·lació de decoració no lumínica al passeig de na Camel·la i el passeig Ferrocarril, que ha  comptat amb la col·laboració de l’associació de comerciants d’aquesta via.  

Pel que fa al cost d’aquests objectes, d’una banda s’han sufragat mitjançant una subvenció de  10.000 euros de la Direcció General de Comerç, i per l’altra, gràcies al fet que per primera vegada  s’ha fet complir les condicions del contracte a l’empresa d’enllumenat, que estableixen que aquesta  ha de subministrar les grans estructures. D’aquesta manera, les grans estructures que es col·locaran  als carrers i places de Manacor i Porto Cristo, han tengut un cost mínim per a l’Ajuntament.  

Així, a l’arbre de Nadal i els dos rens que ja s’han instal·lat a la plaça de sa Bassa, s’hi afegirà una  gran bolla de Nadal de cinc metres per cinc metres al passeig de Na Camel·la, dues estrelles a la  plaça Ramon Llull, una gran estrella a l’entrada de Porto Cristo des de Manacor i una altra a la  sortida de Porto Cristo cap a s’Illot.  

La campanya d’enllumenat nadalenc «és una campanya de suport absolut al comerç local», ha  assegurat la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, aquest dilluns. Truyols també ha agraït la  col·laboració de les associacions de veïns i comerciants de Manacor, Porto Cristo i s’Illot en  l’elaboració de la decoració no lumínica.  

Pel que fa a Porto Cristo, es penjaran punts de llum a la ronda de l’Oest i a la carretera de Son  Servera i també hi haurà decoració nadalenca al carrer Mestral, l’avinguda dels Pins, carrer Joan  Amer, passeig de la Sirena i carrer Bordils.  

A s’Illot, els llums s’instal·laran a l’entrada i la decoració no lumínica elaborada per l’associació de  veïns es col·locarà davant la farmàcia i anant cap a l’escola.  

El departament de Serveis generals, mitjançant la brigada municipal s’encarregarà del muntatge de  la decoració lumínica i no lumínica, amb el suport de Gesa – Endesa.  

El propòsit d’aquesta campanya no «és el més que el d’atreure gent a Manacor. Manacor és capital  de comarca del Llevant, pel que és un punt important tant comercialment, com culturalment i  socialment», ha afegit Truyols.  

La campanya nadalenca també va acompanyada d’un vídeo de foment del consum al comerç local,  que també s’ha publicat aquest dilluns. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba