Sin categoría

Partit Popular: L’equip de govern municipal limita l’ús d’instal·lacions municipals de forma totalment arbitrària

Lamentem “l’exclusivitat” que semblen tenir alguns ciutadans en el
municipi de Manacor envers d’altres. Després de la darrera sessió plenària, en que des del Partit Popular ens vam interessar per saber els motius pels quals ni el Parc de na Molla ni els escenaris del Teatre i l’Auditori municipals estan a disposició dels manacorins i manacorines, encara esperem resposta coherent per part de l’equip de govern.

Ens consta que el Parc de na Molla segueix tancat a pany i clau, impedint que qualsevol persona hi pugui accedir per a passejar o dur un infant a jugar-hi. Qualsevol persona, no. Hi ha determinats ciutadans que tenen la clau d’accés al recinte, i són uns pocs, els qui hi tenen un hort urbà.


Per què no s’obri el Parc de na Molla a tota la ciutadania? Per què només hi poden accedir els dels horts urbans que en tenen còpia de la clau? Creiem que l’equip de govern està fent parts i quarts amb els ciutadans de Manacor. Si el Parc Municipal ja està obert, per què no el de na Molla?
De la mateixa manera, en aquestes darreres set manes en que s’han succeït nombroses demostracions i finals de curs de distintes escoles i acadèmies; contemplem atònits com s’han hagut de celebrar a fora poble.

Els teatres de Petra i el d’Artà han estat els principals escenaris dels nostres petits i també majors que practiquen activitats com la dansa.

Demanarem també explicacions sobre aquest fet en el darrer plenari, i acabarem igual que vam començar. Sense entendre res.

Sembla que per a l’equip de govern la dansa no és cultura i els nostres petits no poden fer ús de les instal·lacions municipals.

Així les coses, només podem concloure que l’equip de govern discrimina els manacorins i manacorines i limita l’ús de determinades instal·lacions municipals a allò que ells consideren, i no a la demanda social que hi ha. Una actitud totalment dictatorial i reprovable de la que, a més, no donen explicacions en ser demanats en sessió plenària.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba