ActualidadManacorNoticias

L’Ajuntament de Manacor construirà un skatepark que donarà resposta a les demandes del col·lectiu de patinadors

El projecte, que ja ha sortit a licitació, es construirà al carrer Camp de na Serra i  tendrà una superfície de 651 metres quadrats 

L’Ajuntament de Manacor ja ha tret a licitació el nou skatepark que es construirà al carrer Camp de  na Serra número 19, al polígon agroalimentari de la carretera de Felanitx. El projecte compta amb  un pressupost de 178.708 euros i un període d’execució de 6 mesos.  

La parcel·la on s’ubicarà el nou equipament públic esportiu té una superfície de 1.500 metres  quadrats. El projecte consisteix en la construcció d’una instal·lació esportiva rectangular sobre un  terreny amb pendent amb la creació de dos nivells i rampes per a la pràctica esportiva, així com la  urbanització de l’espai immediat d’uns 850 metres quadrats.  

La pista d’skate tindrà 651 metres quadrats de superfície i constarà d’un grup d’impulsors d’alçades  diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la  parcel·la es col·locaran dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats  per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox). Al costat s’hi instal·larà un mòdul  tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi haurà el mòdul tipus bowl, amb una  profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells es realitzarà  mitjançant una rampa que ocuparà tota l’amplària de la pista i que contindrà diferents mòduls com  el hubba, o elements com graons i baranes. 

El paviment de la pista d’skate serà de formigó polit i el de les zones de pas de formigó amb un  acabat fratassat. Pel que fa als elements horitzontals, seran de formigó reforçat amb fibres.  

La instal·lació pública esportiva comptarà amb una instal·lació elèctrica encastada protegida amb  interruptors automàtics.  

També es construirà un itinerari accessible des de la via pública fins a la pista esportiva des de  l’accés principal al carrer Camp de na Serra. La parcel·la té pendent en diagonal, pel que s’hi  accedirà des del punt més baix, pel carrer Camp de na Serra, tot i que també s’hi podrà accedir des  de la zona verda annexa situada al carrer de les Pageses.  

El delegat d’Esports, Artur Aguiló, assegura que «si es compleixen tots els terminis, a principis de  2022 Manacor ja comptarà amb un skatepark que donarà resposta a la gran demanda social d’aquest esport». De fet, l’Ajuntament de Manacor ha estat en contacte amb el col·lectiu d’skaters durant la  redacció del projecte amb l’objectiu d’incorporar-hi el màxim d’aportacions dels patinadors.  

El delegat d’Esports, Artur Aguiló, s’ha reunit aquest dimecres matí amb els skaters Biel Brunet  Riera i Tomeu Frau als terrenys on s’ubicarà la nova instal·lació esportiva municipal per explicar los els detalls del projecte després que els esportistes varen ser convidats a participar-hi. A la  trobada també hi ha assistit la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba