ActualidadNoticias

El Dr. Antoni Mesquida i els seus companys col·laboradors de la ONG Llevant en Marxa,  feren entrega d’aliments solidaris destinats als infants de la Comarca

El Dr. Antoni Mesquida i els seus companys col·laboradors de la ONG Llevant en Marxa,  feren entrega d’aliments solidaris destinats als infants de la Comarca

Magdalena Ordinas / Fotos: Cati Veny

Dijous dia 4 de juny, la seu de l’ONG Llevant en Marxa, que presideix el Dr. Antoni Mesquida, es va convertir amb  amb un gran mercat on  associacions de tota la comarca recollien aliments especials destinats als nins i nines de  les famílies necessitades.

Llevant en Marxa va adquirir 1.000 dotzenes d’ous, i 3.000 litres de llet, a més de formatges, iogurts, fruites, etc. Aquest aliments fan esser  elegits pel Dr. El Dr. Tito Hidalgo, membre de l’ONG, i són  productes enfocats a complementar la dieta  dels infants que ja reben les famílies  com és arròs, galetes, conserves, etc.

El Dr. Antoni Mesquida, i el seu equip de  voluntaris  va poder adquirir els productes i dur a terme l’entrega d’aliments gràcies a la col·laboració entre altres de: Agama, Agroilla, Avícola Ballester, i Distribucions Servera.

Les primeres associacions que arribaren de ben matí a  carregar, varen esser els voluntaris del Banc d’Aliments de Porto Cristo i S’Illot/Cala Morlanda coordinats per Toni Font.

Després seguiren  Creu Roja Manacor, Càritas Diocesana i el Banc d’Aliments, que és una garantia en les nostres comarques. També acudiren a recollir aliments per a  Cala Millor, sa Coma, S’Illot, i Cala Bona, i pel Convent d’Artà, Fra Pere Vallespir, i Fra Tomeu Pastor, ja que degut a l’actual crisi han augmentat el nombre de famílies que acudeixen a Caritas Cala Millor, i també al Convent d’Artà.

Des de Manacor Comarcal, volem felicitar a tots els voluntaris que durant tres mesos  s’han dedicat a col·laborar amb les entitats sense ànim de lucre i han demostrat la seva valentia,  i a Llevant en Marxa, perquè sempre és present a ajudar als més necessitats de fora de Mallorca, i malauradament enguany, degut a la crisi provocada per la Covid 19, ha tocat ajudar als de casa nostra.  

 

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba