ActualidadDeporteNoticias

Tot un espectacle dels Benjamins de l’Sporting Manacor davant el Cardassar A

El passat dissabte 11, els Benjamins ens van oferir un dels partits més interessants que havien fet fins ara. A les 10:00h es disputava el partit contra el Cardassar «A», el tercer de la classificació, en el Poliesportiu Sa Torre de Manacor.

Les dues primeres parts van ser molt igualades, amb jugades fàntastiques, bones oportunitats i amb dos gols increïbles per part de cada equip (1-1). Va ser durant els primers 10 minuts, després del descans, quan l’equip visitant va pressionar molt al local i va aconseguir marcar dos gols més possant-se 1-3 en el marcador.

Durant la darrera part, es podia veure com el públic tot emocionat disfrutava del joc dels nins de l’Sporting Manacor, que lluitaven i feien cada impressionant estratègia que gràcies al seu companyerisme i compenetració van poder empatar el partit 3-3 i disfrutar dels aplaudiments rebuts per part dels entrenadors i aficionats després que l’àrbitre indicàs el final del partit.

D’altra banda, els Infantils ho feren diumenge contra Binissalem aquí a Manacor. Els jugadors de l’Sporting no demostraren molt d’entusiasme ni positivisme desprès del segon temps quan ja anaven perdent per 0-2 i d’aquesta manera no poderen inaugurar el marcador i per tant perdre 0-7.

Sí que hi va haver algunes ocasions bones de gol per l’equip local, però generalment el Binissalem va dominar durant totes les parts.