Estel de Llevant celebrà el “Dia Mundial de la Salut Mental”, amb canvis sobre el programa previst, pel motiu de la pluja

0

Estel de Llevant ens havia convocat pel passat dilluns dia 9 d’octubre, en el Dia Mundial de la Salut Mental, a un acte a Sa Bassa, on estava prevista la lectura d’un manifest, per a partir seguidament acompanyats d’una batucada a la Institució Pública Antoni Maria Alcover, on a les 20 hores havia de tenir lloc la projecció documental teatre Estel “L’altra mirada”. Però la pluja que va caure el dilluns a mitja tarda, motivà un canvi en la programació, malgrat que a l’hora prevista per a la convocatòria el cel fos ben serè.
Es va suspendre la concentració a Sa Bassa i el passeig acompanyats de la batucada fins a la seu de la Institució Alcover.


A la Institució Antonia M. Alcover, Adrià, usuari d’Estel de Llevant, fou l’encarregat del manifest, que no fou d’una simple lectura, sinó més bé de la bona rebuda i d’informació de les activitats dels usuaris a Estel de Llevant. Acte seguit, usuaris i convidats baixaren al saló d’actes soterrani del casal, per veure l’abans esmentada projecció teatre Estel “L’altra mirada”.
Finalitzada la projecció, l’antiga cuina i l’esplèndida terrassa de la Institució Alcover fou l’indret escollit per a celebrar el dia amb una picada, que de segur serví de sopar a tots els que hi participaren.

Deja una respuesta